Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

Sygeplejerske til Skive Kommunes Akutteam - Primært nattevagt

Vil du være en del af et stærkt team, der kendetegnes ved høj faglighed og som har fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø? Vi arbejder hver dag med det mål at give borgerne de bedste muligheder for et godt og værdigt liv. Lyder det som noget for dig? Så læs mere her:

Skive Kommunes Akutteam har eksisteret siden juni 2017. Marts 2024 udvider vi åbningstiden og dermed også staben af medarbejdere, da vi som følge af udviklingen og arbejdet med Det nære sundhedsvæsen skal have døgndækket udekørende Akutteam.

Vi søger derfor pr 1. februar eller 1. marts 2024 sygeplejerske på 30-37 timer – evt. suppleret af dag- eller aftenvagter i den øvrige sygepleje. Vi arbejder sammen på at skabe en attraktiv arbejdsplads og derfor tilbyder vi timetal efter aftale med dig.

Akutteamet varetager akutte og særlige komplekse sygeplejeopgaver i hele kommunen og bidrager dermed til at forebygge uhensigtsmæssige (gen)indlæggelser og sikre hurtig og kvalificeret hjælp efter indlæggelse.

Det udekørende Akutteam, som i dag har 7 sygeplejersker ansat, er en del af Skive Kommunes samlede akutfunktion, der også omfatter 3 Akutpladser. Som sygeplejerske i Akutteamet har du en stor berøringsflade med en lang række samarbejdspartnere, særligt hjemmesygeplejen, hospitaler, vagtlæger, praktiserende læger samt med kollegaer på kommunens 3 Akutpladser, der organisatorisk er placeret under Plejeboligenheden.

Vi lægger vægt på både din faglighed og din personlighed

Vi forventer, at du har min. 2 års erfaring med akutte og komplekse forløb og kan løse opgaverne på et højt fagligt niveau. Udvikling er et nøgleord hos os og vi tilbyder løbende kompetenceudvikling indenfor relevante områder. Vi er nysgerrige og arbejder ind i forskellige udviklingsprojekter, som medvirker til, at vi ruster os til udfordringerne på sundhedsområdet - det meget spændende forskningsprojekt Hospitalsindlæggelse i eget hjem er et eksempel herpå.

Udover dine faglige kompetencer, så vægter vi også dine personlige kompetencer højt

Du må forvente, at der kan være travlt og derfor er det vigtigt, at du trives i et højt tempo. Både borgerne, deres pårørende og dine kollegaer er afhængige af dig og din indsats. Det er nødvendigt, at du er mødestabil og fleksibel.

Vi løfter i flok og stræber efter at gøre os umage hver dag og vi arbejder sammen om at nå vores fælles mål; at give borgerne de bedste muligheder for et godt og værdigt liv. Det gør vi ud fra en anerkendende og respektfuld tilgang til både borgerne, deres pårørende og til hinanden som kollegaer. Vi er sammen om at skabe et trygt og godt arbejdsmiljø, hvor vi løser tingene gennem dialog.

Det kan du forvente hos os

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi en grundig og individuel introduktion til opgaverne samt en mentorordning, så du får en fast kollega, som du kan gå til med spørgsmål.

I Skive Kommune har vi fokus på udvikling, trivsel og ordentlighed

Vi arbejder ud fra værdierne trivsel, udvikling og ordentlighed – det betyder blandt andet at vi har værdibaseret ledelse og en lav magtdistance. Som ansat ved Skive Kommune er du en del af en sundhedsordning, der bl.a. omfatter fysioterapi, zoneterapi, coachingtilbud og mulighed for træning. Derudover har vi en række aktive foreninger; personaleforeningen, kunstforeningen og sportsforeningen og en feriefond.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ønsker du yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Områdeleder Ida Rump på telefon 20 34 30 12 eller Afdelingsleder Susanne Brogaard, telefon 20 34 30 21

Du kan læse mere om Pleje & Omsorg på po.skive.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Ansættelsesdato
1. marts 2024 eller efter aftale
Ansøgningsfrist
8. december 2023

Samtaler forventes afholdt i uge 50

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.