Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

Assisterende overfartsleder til Fur Færgeri

Kunne du tænke dig at have den smukke Limfjord som arbejdsplads? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega ombord på færgerne Mjølner-Fur og Sleipner-Fur.

Over Fursund mellem øen Fur og Branden i Salling sejles hvert døgn 72 overfarter året igennem. Færgeriet er et af de travleste i Danmark og det med højt serviceniveau. Hvert kvarter i dagtimerne skal biler, busser, lastbiler, gående og cyklister m.fl. ombord og af igen. Billettering foregår de 3-4 minutter overfarten varer, og er der spørgsmål fra passagererne svarer vi gerne.

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at blive en del af et dygtigt og engageret mandskab, der årligt servicerer omkring 180.000 passagerer på overfarten mellem Fur og Salling (Branden).

I det daglige sejler vi med en af færgeriets to færger Sleipner-Fur og Mjølner-Fur, og er der meget trafik, sejler vi med begge. Besætningen består altid af en skipper og en styrmand, funktioner som skifter fra vagt til vagt. De faste skibsfører sejler i holddrift med 3 skift pr. døgn og arbejder i rul á 10 døgn. Et rul er 2 dag-, 2 aften- og 2 nattevagter og 4 dage fri.

Hvem er du – ud over at være vores nye kollega?

Du har måske en baggrund som færgenavigatør, kyst- eller sætteskipper eller lignende relevant uddannelse. Det er ikke afgørende om du har få eller mange års erfaring. Hvis du har det faglige på plads, så skal vi nok hjælpe med den nødvendige oplæring.

Vi forventer, at du

 • har minimum sønæringsbevis, som færgenavigatør eller styrmand af 3. grad
 • har gyldigt sundhedsbevis (blå bog)
 • har radiocertifikat VHF Roc
 • har farligt gods certifikat

Arbejdet som assisterende overfartsleder

Som assisterende overfartsleder vil du ikke indgå i det normale arbejdsrul sammen med de øvrige skibsførere, men du vil komme til at dække huller ind i sejlplanen, når der er sygdom, afholdelse af seniordage, omsorgsdage og afspadsering mv. Derudover vil du være både sparringspartner og stedfortræder for overfartslederen, og være behjælpelig med at lave vagtplaner, dække ind på kontoret, passe vagttelefonen og mange andre spændende opgaver i det daglige.

Du får
 • får spændende og alsidige arbejdsopgaver
 • et job med en stor berøringsflade
 • en rummelig arbejdsplads med frihed under ansvar
 • gode kolleger med en fri omgangstone og et godt humør
 • en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge med forskudte arbejdstider både hverdage og weekender.

Da der er mange funktioner i stillingen som assisterende overfartsleder, lægger vi derfor vægt på, at du ud over det faglige også vil bidrage med følgende
 • Er serviceorienteret
 • Er udadvendt, positiv, fleksibel, smilende og har et godt humør
 • Vil bidrage til et godt kollegialt fællesskab
 • Meget gerne har erfaring i sejlads med passagerer

Yderligere oplysninger

Samtale afholdes løbende for egnede kandidater, så hold dig ikke tilbage - send din ansøgning straks. Opslaget fjernes, når den rette er fundet.

Tiltrædelse

Snarest muligt.

Har du spørgsmål

til stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret overfartsleder Sejer Jensen på mobil 21 19 13 07.

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem FOA og KL og principperne om lokal løndannelse med baggrund i dine kvalifikationer og relevant erfaring.


 

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.