Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

Tandlæge til Tandplejen i Skive

Tandplejen i Skive søger pr. 1. december 2023, eller snarest derefter, en erfaren tandlæge på fuldtid eller deltid.

Om os

Tandplejen i Skive varetager tandpleje for ca. 8.900 børn og unge og 450 omsorgs- special- og socialtandplejepatienter.
Der er 25 medarbejdere ansat til at varetage denne opgave, henholdsvis 14 klinikassistenter, 4 tandplejere og 7 tandlæger.
Tandreguleringsbehandling varetages i samarbejde med 3 andre kommuner i et fælleskommunalt center i Struer.
Ud over almindelig undersøgelse og behandling, foretager vi også behandling i GA på klinikken flere gange om året, i samarbejde med udekørende narkoseteam.

Om dig

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med endodontiske behandlinger og du er interesseret i at behandle patienter tilknyttet voksentandplejen såvel som børn og unge. Du vil få mulighed for at udføre alle typer behandlinger og der er gode muligheder for relevant kompetenceudvikling og efteruddannelse.
Vi ønsker en tandlæge der brænder for opgaverne i kommunal tandpleje, som ud over et højt fagligt behandlingsniveau, også har lyst til at medvirke til strategier der skal forbedre tandsundheden i en population af børn, unge og voksne.
Ud over faglighed og tandsundhed, har vi fokus på det gode arbejdsmiljø og forventer du vil bidrage positivt hertil. Med andre ord, du skal have et positivt livssyn og vælge den positive og professionelle tilgang til andre mennesker.

Vores klinik

Tandplejen er beliggende i en stor nyrenoveret centralklinik på toppen af Sundhedshuset i Skive midtby, med en fantastisk udsigt til alle verdenshjørner.
Skive Sundhedshus blev indviet i 2011, efter en omfattende renovering af Regionshospitalet Skive. Tandplejen er beliggende i hospitalets hovedbygning som er opført i 1960’erne. Hovedbygningen hænger sammen med den ældre del af hospitalet som er opført i starten af 1900-tallet.
Hovedbygningerne og de øvrige bygninger er smukt arkitektonisk forbundet, og omgivet af den store hospitalshave med fokus på biodiversitet.

Vi håber du vil gribe denne chance og vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du vide mere

Hvis du vil have flere oplysninger om Tandplejen og stillingens indhold, er du meget velkommen til at kontakte overtandlæge Karen Mølgaard Madsen, telefon 99 15 68 82.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ved ansættelse i denne stilling indhentes der børneattest.

Ansøgningsfrist

Fredag den 13. oktober 2023.
Ansættelsessamtaler afholdes fredag den 27. oktober 2023.


 

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.