Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

Barselsvikariat i Børnegården Durup

Børnegården Durup søger pædagog eller pædagogisk assistent 32 timer pr. uge, med mulighed for yderligere timer. Gerne med tiltrædelse 15. april 2023.

Børnegården Durup er en firelænget bondegårdsbørnehave i udkanten af Durup. Vi søger en pædagog eller pædagogisk assistent, der brænder for bondegårdslivet, og som synes om inde- og udeliv i alt slags vejr sammen med børn og kolleger.

Børnegården rummer et slaraffenland af muligheder i samvær med børn. Gårdspladsen og den gamle have er indrettet med legeplads, fuglevoliere, bålplads og “jungle”. I stalden er der forskellige dyr: katte, høns, fugle, kaniner og geder, som vi passer sammen med børnene, både når vi skal muge ud og fodre. Der er lade med halm, tumlerum, træværksted og teaterscene. Her viser de ældste børn en teaterforestilling til sommerfest, og personalet laver juleteater for børnene. Derudover har vi et opvarmet kreativt værksted. Stuehuset er indrettet som en traditionel børnehave med mange faciliteter.

Vi forventer at du

  • er uddannet pædagog eller pædagogisk assistent, og gennem din faglighed kan åbne muligheder for barnets læring gennem livet på gården og med læreplanstemaerne for øje
  • inddrager børnene i praktiske gøremål - også med dyrene og ikke er bange for at lugte af bål og få møg under neglene
  • er klar til at gå med i vandet, når vi går i svømmehallen
  • kan samarbejde og er indstillet på, at vi løfter i flok
  • følger op på aftaler med forældrene, personalet og PPR og andre for at støtte barnet i udviklingen, så det bliver den bedste udgave af sig selv
  • er fleksibel og omstillingsparat, når hverdagen pludselig ændres

Vi tilbyder

Vi har 50 glade børn i alderen 3-6 år og fagligt dygtige og vidt forskellige medarbejdere - både mænd og kvinder - der samarbejder på kryds og tværs i institutionen.

Vores forældregruppe er meget engageret og tager del i Børnegårdens hverdagsliv, fx som “praktiske grise” til arbejdsaften og morgenbordet, hvor der er forældrekaffe hver dag.

Der er en engageret forældrebestyrelse, der tager aktivt del i nye tiltag. Vi samarbejder med Durup Skole og er en del af lokalsamfundet, hvor vi deltager i børne-byfest, fælles halloween og julefakkeloptog.

Vi prioriterer det tværfaglige samarbejde med PPR højt, når vi vurderer, det giver mening for familien og skaber udvikling for barnet.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om jobbet kan du kontakte Leder Mette Kardyb 99 15 61 33 og du kan læse mere på vores hjemmeside 

Ansøgningsfrist

24. marts 2023. 

Vi forventer at holde samtaler mandag den 27. marts fra kl. 17:00

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.