Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

Pædagog til Limfjordsbakken – Afdeling for senhjerneskade

Ønsker du at arbejde med borgere i samarbejde med andre fagligheder, og ønsker du at udvikle din egen faglighed og bruge alt hvad du kan i udviklingen af Limfjordsbakken? Så er du måske vores nye kollega.

På Botilbuddet Limfjordsbakken er målgruppen voksne borgere med en erhvervet hjerneskade eller sygdomme i hjernen med et moderat til svært kognitivt og fysisk tab af funktionsevne til følge. Borgernes behov spænder vidt - fra vedligeholdende træning til særlig pleje, pædagogiske tiltag og støtte til deltagelse i det daglige, sociale og kulturelle liv på og uden for botilbuddet.

Vi har 24 pladser, fordelt på tre afdelinger. Borgerne og deres behov er meget forskellige, så dine opgaver er mangeartede.

Vi ønsker os en pædagog, som i samarbejdet med andre faggrupper, er god til at sætte fokus på de pædagogiske vinkler og tiltag. Som med stolthed bringer pædagogiske overvejelser og tilgange i spil.

Vi tilbyder

 • Muligheden for at være med til at udvikle Limfjordsbakken, med fokus på at den enkelte borger er meget mere end sin skade.
 • En fast stilling på 32/37 timer pr. uge, i blandede vagter og med arbejde hver anden eller tredje weekend.
 • Både mandlige og kvindelige kollegaer som er pædagoger, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og fysioterapeut.
 • Mulighed for faglig udvikling i et innovativt, tværfagligt og udviklingsorienteret miljø.
 • Stort fokus på faglig specialisering via kurser for alle faste medarbejdere, supervision og faglig vejledning.
 • Fokus på at forbedre arbejdsgange og dokumentation så det bedst understøtter arbejdet med borgerne.

På Limfjordsbakken ser vi det tværfaglige som en styrke, og vi arbejder på tværs af faggrænser. Det betyder at de pædagogiske medarbejdere indgår i det sundhedsfaglige arbejde lige så vel som de sundhedsfaglige medarbejdere også indgår i det pædagogiske arbejde. Samtidig har vi fokus på monofaglig understøttelse og udvikling.

Det vil være en fordel, at du

 • har erfaring i at varetage opgaver omkring borgere, hvor kompleksiteten er stor – og spændende, da vores borgere har meget forskellige støtte- og plejebehov. Det kan f.eks. være støtte til kommunikation, strukturering af dagligdagen samt støtte til at skabe det liv som giver borgerne mest mulig livskvalitet.
 • har viden og erfaring med Neuropædagogik
 • er anerkendende i din tilgang til borgerne og har fokus på borgerens livshistorie
 • kender dig selv, og forstår at du og dine kollegaer har forskellige faglige ståsteder og positioner, og bruger dette til at kvalificere og reflektere over dit eget arbejde, så Limfjordsbakken i fællesskab udvikler den fællesfaglige praksis.
 • er stærk i den skriftlige dokumentation
 • gerne deler din faglige viden med andre.

Borgeren er centrum for vores arbejde, og sammen med borgerne arbejder vi på størst mulig selvstændighed i eget liv – og størst mulig livsglæde. På Limfjordsbakken skal leves og udfoldes et helt liv for hver enkelt borger.

Kan du se dig selv i ovenstående, så vil vi se frem til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål

er du velkommen til at ringe til leder Susanne Thomassen på telefon 20 98 46 73 eller stedfortræder Miriam Madsen på 99 15 67 38. Kom gerne forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Ansættelsesstart

Snarest muligt – dog senest 1. maj 2023.

Ansøgningsfrist

24. marts 2023.
Samtaler afholdes løbende


 

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.