Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

Aktivitetsmedarbejder til område 2 - Rødding Plejecenter

Vil du være en del af et tværfagligt team, der kendetegnes ved høj faglighed og som har fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø? Vi arbejder hver dag med dét mål, at vi vil give vores beboere de bedste muligheder for et godt og værdigt ældre liv. Lyder det som noget for dig? Så læs mere her.

Vi søger en aktivitetsmedarbejder på 12 timer ugentligt. Stillingen er midlertidig med ansættelse fra 1. februar 2023 eller snarest muligt og til 31. december 2023. Din arbejdstid vil være 2-3 timer på alle hverdage, primært indenfor tidsrummet 10.00-12.00 eller 15.00-17.00, samt enkelte aftener.

Rødding Plejecenter ligger centralt i Rødding by omgivet af grønne arealer. Vi har 16 almene plejeboliger, en midlertidig plads og 10 special demenspladser. Boligerne er er lyse og moderne med udgang til egne terrasser. Maden lavet i vores eget køkken og vi har hyggelige fælles spise og opholdsstuer.  Huset har en aktiv Vennekreds, som bidrager til at beboerne har muligheder for deltagelse i sociale arrangementer, busture m.m. Vi er optaget af at inddrage borgerne i hverdagsaktiviteterne og understøtte de oplever fællesskab og godt naboskab.  Plejehjemmets har meget forskellige forudsætninger og nogle har særlige kognitive og adfærdsudfordringer og har i særlig grad brug for støtte og nærvær i forhold til at kunne klare hverdagen og samværet med andre.

Vi er en tværfaglig sammensat personalegruppe, som er optaget af at udvikle os fagligt og tage ansvar for at vi har et godt arbejdsmiljø, hvor vi er bidrager til vores fælles trivsel.

Vi lægger vægt på både din faglighed og din personlighed

Vi forventer, at du kan lide at være tæt kontakt med ældre personer og kan rumme deres forskellige behov og udfordringer. Du må gerne have en faglig relevant baggrund, men det vigtigste er dine personlige kompetencer og kreativitet i forhold til at kunne indgå i at medvirke til beboerne oplever et aktivt og trygt hverdagsliv i samarbejde med plejepersonalet.

Udover dine faglige kompetencer, så vægter vi også dine personlige kompetencer højt

Der er sjældent to dage der er ens på et plejecenter. Det er derfor vigtigt du kan tilpasse dine opgaver til hvorledes afdelingens beboere har det og hvad der kan være behov for lige nu. Opgaverne kan omfatte gruppe samvær og aktiviteter, men det kan også være individuelt tilpassede aktiviteter, samt inddrage beboerne i hverdagsaktiviteter. Derfor er det vigtigt du er god til selvstændigt at planlægge og afvikle aktiviteter.
Du vil ligeledes skulle lave en aktivitetskalender, samt indgå i et samarbejde med vores Vennekreds og andre frivillige omkring huset aktiviteter.

Både beboere, deres pårørende og dine kollegaer er afhængige af dig og din indsats. Derfor er det vigtigt, at du er mødestabil og fleksibel. Vi løfter i flok og stræber efter at gøre os umage hver dag og vi arbejder sammen om at nå vores fælles mål; at give vores beboere de bedste muligheder for et godt og værdigt ældre liv. Det gør vi ud fra en anerkendende og respektfuld tilgang til både beboerne, deres pårørende og til hinanden som kollegaer. Samtidig er vi sammen om at skabe et trygt og godt arbejdsmiljø, hvor vi løser tingene gennem dialog.

Det kan du forvente hos os

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi en grundig og individuel introduktion til opgaverne samt en mentorordning, så du får en fast kollega, som du kan gå til med spørgsmål.
Når du er kommet godt i gang, vil fokus være at du tilrettelægger aktiviteter og samvær med udgangspunkt i beboerens situation og i kommunens kvalitetsstandarder. Samarbejde med beboerne og deres pårørende altid tager udgangspunkt i respekt, ansvar og livskvalitet.

I Skive Kommune har vi fokus på udvikling, trivsel og ordentlighed

Vi arbejder ud fra værdierne udvikling, trivsel og ordentlighed – det betyder blandt andet at vi har værdibaseret ledelse og en lav magtdistance. Som ansat ved Skive Kommune er du en del af en sundhedsordning, der bl.a. omfatter fysioterapi, zoneterapi, coachingtilbud og mulighed for træning. Derudover har vi en række aktive foreninger; personaleforeningen, kunstforeningen og sportsforeningen og en feriefond.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere,

så er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at komme ud og se plejecenteret efter aftale med områdeleder Anette Sørensen på telefon 20 34 30 03.

Du kan læse mere om vores plejecentre på www.po.skive.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ansættelsesdato

1. marts 2023 til 31. december 2023.

Ansøgningsfrist

Søndag den 26. februar 2023.

Samtaler forventes afholdt løbende.


 

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.