Gå til sidens indhold

Bliv en del af vores lærerteam i Ungdomsskolens 10. klasse

Ungdomsskolens 10. klasse søger en lærer, der brænder for at undervise i matematik, dansk eller engelsk og for at hjælpe unge på vej i uddannelseslivet anno 2022.

Du er optaget af synlig læring i din undervisning, du er god til at danne professionelle relationer med de unge, og så er det ekstra fedt, hvis du både kan undervise i matematik, dansk og engelsk.

Som medarbejder i Ungdomsskolens 10. klasse er du samtidig en del af Helsingør Kommunale Ungdomsskole, der er en stærk samarbejdspartner både med erhvervslivet, ungdomsuddannelser og folkeskoler.

Vi er en arbejdsplads, hvor vi har et højt fokus på trivsel og arbejdsglæde, og vi er meget bevidste om, at vi er her for de unge.
Vi har fokus på fællesskab, sammenhænge og forandring, både når det gælder udvikling af vores skole og i team-samarbejdet. Derfor kan du også være med til at sætte dit fingeraftryk, ikke kun på udviklingen af Ungdomsskolens 10. klasse, men på alle dele af vores organisation.

Hvis du søger jobbet, så forventer vi:
  • At du kan undervise og afholde eksamen i et eller flere fag
  • At du ser muligheder hos de unge
  • At du ønsker at samarbejde både internt og eksternt
  • At du er parat til at byde ind med undervisning i vores 10. specialklasse og Internationale Ungdomsklasse
Vi ser gerne, at du ringer eller kommer på besøg til en forventningsafstemmende samtale med daglig pædagogisk leder Mette Hultgren. Ring på 25311139 og aftal nærmere.

Ansøgningsfrist: 6. juni 2022
Vi afholder ansættelsessamtale den 13. juni fra kl. 13.30.
2. samtale afholdes den 15. juni fra kl. 13.00
Løn og ansættelsesvilkår: Løn efter gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og tages referencer fra tidligere arbejdspladser for den person, der indstilles til jobbet.
Ansættelse pr. 1. august 2022
Tjek os ud på: www.ungdomsskolen.com

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.