Gå til sidens indhold
Billedet viser Helsingør Kommune i en given situation. Klik for at gå til Helsingør Kommune forside.

Pædagog søges

Skarp autisme faglig pædagog søges til bo-træningstilbud i Helsingør kommune

Botilbuddet Teglhuset er botilbud efter servicelovens § 107, med plads til 14 borgere. Tilbuddet er et ikke-døgndækket bo-træningstilbud for unge med autismespektrum forstyrrelser. Beboere er primært borgere mellem 18 og 25 år.
Arbejder består i at støtte de unge mennesker i, at opnå kompetencer og klargøre dem til at bo selvstændigt. Vi søger en medarbejder som har gode analytiske evner, sætter pris på en faglig udfordring og trives ved at være en del af en spændende opstartsproces. Vi søger også en medarbejdere som fremstår rolig og afdæmpet. Son kan holde ud og måske endda nyde at være i ro i længere tid ad gangen, ved f.eks. at sidde og lytte og småsnakke med de unge om lette dagligdags emner.

Profil:
Vi søger en uddannet pædagog med socialfaglig erfaring, ideelt inden for autisme området. Stillingen er på 37 timer eller færre timer om ugen som, hovesagligt i eftermiddags og aftentimer, f.eks. 10-18 eller 12-20, samt arbejde hver anden weekend 10-16 begge dage.
Opgaver:
  • Samarbejde med beboerne om botræning i overgangen til en selvstændig boligform.
- Støtte beboerne i at opsøge og deltage i fællesskaber, med udgangspunkt i de unges forudsætninger og behov.
  • Sikre målrettet dokumentation i NEXUS i forhold til de mål der er opstillet.

Vi ønsker en medarbejder som:
  • har interesse i at arbejde med mennesker med autisme, herunder være loyal omkring den teoretiske referenceramme som er gældende.
  • Kan være i ro med sig selv både psykisk og fysisk alt imens du støtter beboerne i arbejdet med, at opnå kompetencer, som munder ud i en selvstændig boform.
  • Har relevant uddannelsesbaggrund.
  • formår at være respektfulde, motiverende og kontinuerligt nysgerrige i mødet med beboerne og kan arbejde alene.
Vi tilbyder relevant uddannelse/kursus og faglig supervision.
Det formelle:
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster indgået mellem KL og den relevante fagorganisation.
Stillingen ønskes besat 1. september 2024. Vi afholder samtaler løbende og ansætter så snart der er et godt match.
Flere oplysninger:
Såfremt du ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte forstander Camilla Kolind Glæsel på tlf. 41 86 81 92, eller pædagogfaglig koordinator Chris Harper Nattestad på tlf. 41 86 82 47.
Ansøgningsfrist den 16 august 2024.
Hvor:
Teglhuset ligger i grønne omgivelser i Ålsgårde, Erik Gudmansvej 16 C, tæt på station.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.