Gå til sidens indhold
Billedet viser Helsingør Kommune i en given situation. Klik for at gå til Helsingør Kommune forside.

Sjældent udbudt: Kommunikationskonsulent til Helsingør Kommune

Garvet kommunikatør med evner for både planlægning og eksekvering søges

Helsingør Kommune søger nu en engageret og alsidig kommunikationskonsulent, der har erfaring med planlægning og eksekvering af kommunikationsindsatser i forbindelse med større projekter – og som ikke er bange for at teste nye kanaler og metoder af.

Om os
Staben for Kommunikation har til huse på Helsingørs gamle rådhus i Stengade og består pt. af en kommunikationschef, to kommunikationskonsulenter og to grafikere (deltid). Vi forsøger altid at være nyskabende og engagerende i vores kommunikation med målgrupperne og eksperimenterer gerne med nye kommunikationsformer. Vi arbejder tæt sammen om opgaverne i vores lille kontor, og lægger stor vægt på gode relationer, både indadtil og udadtil.

Om stillingen
Din vigtigste opgave bliver planlægning og eksekvering af kommunikationen i forbindelse med større projekter, inkl. interessentanalyser, valg af kommunikationskanaler etc.
Hvis du derudover kan flyve med drone, lave podcast, elsker Pinterest eller noget helt fjerde, er det kun en fordel.
Du skal selvfølgelig også indgå i vores daglige kommunikationsarbejde, som peger i mange retninger – internt og eksternt - og foregår i samarbejde med resten af organisationen, medier, borgere og det politiske niveau.
Du kan være cand.comm, cand.scient.pol, journalist eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du har solid erfaring med kommunikationsarbejde og er vant til at arbejde i en politisk styret organisation.
Du skal være indstillet på en travl hverdag, hvor der kan komme sager ind fra højre og rydde bordet.
Du vil blive en del af et livligt kontor, hvor vi vægter det tætte samarbejde og tid til at vende små og store opgaver hen over skrivebordet gennem dagen.

Kvalifikationer

• Erfaring med at kommunikere om større projekter
• Evne til at tænke innovativt og forfølge nye ideer fra start til slut
• Stærke analytiske og kommunikative færdigheder
• Evne til at håndtere flere opgaver sideløbende i et dynamisk miljø

Stillingen er en fuldtidsstilling med løn efter overenskomst og kvalifikationer. Vi har fleksible arbejdstider. Forventet tiltrædelse 1. august 2024.

Ansøgning
Lyder det som noget for dig? Send din ansøgning og dit CV senest fredag den 31. maj via vores rekrutteringssystem.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Martin Deichmann, tlf. 51 35 55 60.
Vi glæder os til at høre fra dig!

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.