Gå til sidens indhold
Billedet viser Helsingør Kommune i en given situation. Klik for at gå til Helsingør Kommune forside.

Kollega søges

Helsingør Kommune søger pædagog eller omsorgsmedhjælper til Botilbuddet Kronborghus – Gult hus, med start 1. september 2024.

Borgerne i Gult hus er 7 voksne mennesker med udviklingshæmning og er i alderen 18 – 49 år.

Vi søger en uddannet pædagog (gerne nyuddannet) eller medhjælper, som har nogen erfaring, eller er parat til læring om arbejdet med udviklingshæmmede borgere med kognitive og psykiatriske udfordringer.

Vi arbejder efter principperne i Low Arousal, KRAP og altid med udgangspunkt i en rehabiliterende tilgang.

Opgaver:
  • Guidning af borgere som ikke kan navigere i almindelige daglige gøremål, herunder hjælp til al personlig hygiejne og hjælp til morgenmad, frokost og aftensmad.  Andre opgaver som bidrager til at skabe gode hjem for og med borgerne, f.eks. aktiviteter.
Du skal:
  • Besidde ansvarsfølelse, være stabil og professionel i din tilgang til dit arbejde. Udvise omsorg for borgerne, som er afhængige af kvalificeret støtte. Kunne udvise ro omkring din person, og modtage instruktion i arbejdet fra erfarne kolleger. Have kendskab til egne forudsætninger og begrænsninger

Vi tilbyder:

En arbejdsplads hvor vi værdisætter et godt og konstruktivt samarbejde, der udvikler en god kultur. Vi har det godt sammen, når vi skaber hjem for og med beboerne.

Stillingen er fuldtid (30-37 timer) afhængig af dig og dine behov. Skulle du vælge en 30 timers stilling, så er der mulighed for at supplere timerne med vikarvagter.
Arbejdet er med skiftende arbejdstider, samt hver anden weekend og på helligdage.

Grundig oplæring i arbejdet og fag supervision.

Vi afholder samtaler løbende og ansætter så snart kvalificerede ansøgere er fundet.

Ansøgningsfrist senest onsdag den 6. juni 2024.

Ring og tal med daglig leder Lone Rosquist Henriksen på tlf.: 41 86 80 96, for der igennem at få et billede af, hvad det er for et job, du søger.
 
  • Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.


I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.