Gå til sidens indhold
Billedet viser Gribskov Kommune i en given situation. Klik for at gå til Gribskov Kommune forside.

Dagplejere til Gilleleje, Annisse og Helsinge

Vil du være med til at skabe udvikling og nærvær for de mindste børn i Gribskov?

Dagplejen i Gribskov Kommune udvider, og derfor søger vi dagplejere til Gilleleje, Annisse og Helsinge – hurtigst muligt eller senest 1. oktober 2022.

Brænder du for at skabe en hverdag for børns betydningsfulde første leveår, præget af tryghed og omsorg? Kan du se dig selv skabe udvikling, dannelse og læring med ro til fordybelse i en lille børnegruppe? Holder du af at bruge kroppen og være ude det meste af dagen? Ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er det muligvis dig, der skal være en del af en engageret personalegruppe, der ønsker at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv.

Om stillingen

Gribskov dagpleje er en institution fordelt på mange matrikler i hele Gribskov Kommune. Dagplejen er en del af det samlede dagtilbud i Gribskov Kommune.

Dagplejen har plads til ca. 85 børn i alderen nul til tre år. Dagplejen er DGI-certificeret, hvilket betyder at vi er optagede af, at vi lærer gennem vores kroppe og sanser.

Stillingen er i eget hjem, med fastlagt arbejdstid på 48 timer ugentligt i tidsrummet 6.30-17.00.

Din daglige arbejdsdag er som udgangspunkt i eget hjem, hvor du selv skaber rammerne for din og børnenes hverdag, i samspil med den pædagogiske dagplejekonsulent. Du får derfor rig mulighed for medindflydelse til at præge din daglige pædagogiske hverdag.

Dagplejen har en fast legestue-dag om ugen. Legestuegruppen tilrettelægger sammen pædagogiske aktiviteter og forskellige arrangementer, f.eks. fastelavn. I legestuen er der er mulighed for sparring med kollegaer og afholdelse af møder, når børnene sover.

Dagplejerne besøger hinanden indbyrdes, så børnene lærer deres gæstedagplejer at kende. Vi har en engageret forældrebestyrelse og forældre, der vil hinanden og deres børn det bedste.

Hos os betyder et godt børneliv en nærværende og anerkendende atmosfære, med tid og fordybelse til det enkelte barn.

Vi benytter vores daglige rutiner, fysiske rammer, legeplads og nærområdet som læringsmiljø.

Hvad kan vi tilbyde?

Du vil få en varieret arbejdsdag med skønne børn samt et tæt og højt prioriteret samarbejde med positive forældre. 

Du vil blive en del af en engageret personalegruppe med et godt kollegialt samarbejde, der brænder for at skabe de bedste betingelser for børnene og hinanden.

Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang med inkluderende fællesskaber, hvor børnene er aktiv del af hverdagen. Vi inddrager børnene i de daglige rutiner, bl.a. dækker vi bord sammen, vasker legetøj, rydder af osv.

Vi lægger vægt på børns leg og frie udfoldelse samt på det gode kammeratskab, hvor vi lærer at tage hensyn og hjælpe hinanden. Vi arbejder med børnene i aldersopdelte grupper, så børnene får det største udbytte af aktiviteterne.

Vi bestræber os på at børnene kommer ud af matriklen og oplever verden udenfor.

Vi har personalemøde ca. fire gange om året i aftentimerne, ellers på legestuedage efter behov, pædagogisk lørdag, samt forældremøder.

Vi søger

Vi søger dagplejere med høj faglighed og stor interesse for at arbejde med de nul- til treårige børn. Du skal bo i Gilleleje, Annisse eller Helsinge.
Du skal være god til at tage initiativ i forhold til de daglige rutiner og pædagogiske aktiviteter. Det er essentielt, at du kan se læringsaspekter i dagligdagens rutiner.

Du skal have gode kommunikative kompetencer, være fleksibel, have høj arbejdsmoral, evne at reflektere over egen praksis og være åben for dialog om pædagogik.

Vi har sparring med psykolog, familierådgiver, logopæd og ergoterapeut samt hjælp fra kompetente støtte- og flersprogspædagoger, hvis der er behov for dette.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte de pædagogiske dagplejekonsulenter - Helle Kierstein på telefon 72 49 71 58 eller Pernille Hecht på telefon 72 49 62 74 - eller den konstituerede leder Lene Nygaard Otto på telefon 72 49 72 09.

Ansøgningsfrist og samtaler

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som skal være modtaget senest 15. august 2022.
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Ansøgninger modtages kun elektronisk via knappen 'Søg stillingen'.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet


Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med regler for beskyttelse af personfølsomme oplysninger.