Gå til sidens indhold
Billedet viser Gribskov Kommune i en given situation. Klik for at gå til Gribskov Kommune forside.

Social- og sundhedsassistent og -hjælper til demensafsnit på Helsingegården

Brænder du for at gøre en forskel. Vil du gerne arbejde i et højt ydende team med kompetente og veluddannede kollegaer. Vi arbejder ud fra teorien om at relations arbejde er altafgørende for at skabe den bedste hverdag for borgerne. Vores tilgang til hinanden er med nysgerrighed og undren og vi spiller hinanden gode. Vi har gennemgået uddannelse i Sundhedsstyrelsens demensrejsehold med fokus på at nedbringe antipsykotisk medicin. Og med den nye viden og redskaber, hjælper vi andre kollegaer som kan have brug for hjælp.

Vi står og mangler

 • Social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassstent i aftenvagt på 28 timer med weekendvagt i ulige uger (fast onsdags/torsdag)
 • Social- og sundhedshjælper i dagvagt på 33 timer med weekendvagt i ulige uger
 • Social- og sundhedsassistent i dagvagt i 33 timer med weekendvagt hver 3. weekend

Stillingenerne ønskes besat snarest.

Du skal

 • finde motivation og glæde i at arbejde med ældre borgere og har erfaring med demens
 • have fokus på forebyggelse og tidlig opsporing og er bekendt med triage
 • have en aktiverende tilgang til borgeren, så dennes ressourcer bedst muligt bringes i spil i den daglige pleje og aktiviteter
 • være fleksibel, har en høj faglig standard og kan bevare overblikket - også når der er travlt
 • være imødekommende og tager et naturligt medansvar på din arbejdsplads
 • have erfaring med elektronisk dokumentation

Opgaverne er mangeartede, men overordnet kan nævnes

 • helhedspleje af centrets beboere med afsæt i en rehabiliterende tilgang
 • komplekse plejeopgaver
 • test og screening af borgerne med henblik på tidlig opsporing
 • triagering
 • samarbejde med familie og venner
 • dokumentation
 • tværfagligt samarbejde, eksempelvis med træningscenter, læge, geronto- psykiatrisk team med videre
 • deltagelse i supervisionsforløb
 • udviklende kurser
 • medansvar for uddannelse af elever

Om arbejdsstedet

PlejeGribskov består af i alt to plejecentre: Helsingegården, som er et plejecenter med i alt 105 boliger fordelt på syv afdelinger, heraf 14 rehabiliteringspladser, og Plejecenter Trongården i Vejby, som har 61 boliger, heraf seks midlertidige pladser.

Vores teams er sammensat af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. Vi har og et tæt tværfagligt samarbejde med egen læge, visitationen, sygeplejersker, fysio- og ergoterapeuter, diætist samt aktivitetsmedarbejdere.

Som Social og Sundhedsassistent/Social og Sundhedshjælper har du i alle vagtlag mulighed for fagligsparring og støtte af en sygeplejerske.

Forebyggelsestankegangen indgår som en naturlig del af måden, vi arbejder på, og vi anvender triage som værktøj til tidlig opsporing. Vi har elektroniske triagetavler på afdelingerne, og vi arbejder systematisk og målrettet med at tilrettelægge de sundhedsfaglige indsatser, så vi forebygger indlæggelser og tab af funktionsniveau.

Vi arbejder desuden ud fra en aktiverende tilgang, hvor der er fokus på at få borgernes ressourcer bragt i spil i de daglige plejeopgaver. Vi har et stort fokus på daglige aktiviteter, som tager udgangspunkt i borgerens ønsker og livshistorie. Vores tilgang til borgerne er med udgangspunkt i Tom Kitwoods teorier og den personcentreret omsorg.

Helsingegården tilbyder

Du vil få engagerede og kompetente kolleger, der tager ansvar for både kvalitets- og udviklingstiltag. Vi støtter hinanden i vores opgaver og vægter faglig sparring højt for hele tiden at være i trit med udviklingen.

Vi tilbyder kompetenceudvikling, værdibaseret ledelse og engagerede kollegaer, der har borgeren i centrum. Vi vil gerne have, at Helsingegården er et sted hvor liv leves og styrkes - en vision, vi arbejder på at nå.

Derudover kan du som ansat drage nytte af forskellige personalegoder, herunder eksempelvis at kunne benytte træningscentrene gratis uden for arbejdstid.

Yderligere oplysninger

Vækker dette din nysgerrighed, og har du lyst at høre mere, er du velkommen til at kontakte Centerleder Heidi Mørck Fischer på telefon 72 49 70 83 eller e-mail hmpet@gribskov.dk.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som skal være modtaget senest 17. december 2021 kl. 12.00.

Du søger stillingen ved at benytte linket i dette opslag. Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Stillingerne ønskes besat snarest, og der bliver holdt samtaler løbende.

 

Ansøgninger modtages kun elektronisk via knappen 'Søg stillingen'.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet


Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med regler for beskyttelse af personfølsomme oplysninger.