Gå til sidens indhold
Billedet viser Struer Kommune i en given situation. Klik for at gå til Struer Kommune forside.

Miljømedarbejder til miljøafdelingen

Brænder du for at arbejde med miljøopgaver og miljøbeskyttelse? Kan du afbalancere kommunalt myndighedsarbejde, så god kommunikation og dialog kombineres med teknisk viden for at opnå gode resultater? Har du lyst til at arbejde i en kommune i fuld udvikling, hvor vi vægter helhed, nærhed og kvalitet? Så kan du blive vores nye kollega i Struer Kommune.

Du bliver en del af miljøafdelingen på 12 medarbejdere, hvor samarbejde og vidensdeling er en vigtig del af hverdagen. Vi arbejder på tværs i hele organisationen og er i tæt dialog med borgere, virksomheder og rådgivere.

Vi ser det som vores opgave at realisere drømme for vores borgere og virksomheder. Derfor definerer vi vores kerneopgave således: ”Vi skaber bæredygtige og attraktive rammer for det gode liv i Struer Kommune”.
Stærk faglighed, samarbejde og kommunikation er nøgleordene for os.

Om Jobbet

Vi søger en engageret miljøsagsbehandler, der er klar til at tage fat. Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du får lov at bidrage fra første dag. Dine opgaver vil variere fra myndighedsopgaver til tilsyn, miljøgodkendelser og klagesager primært indenfor fagområderne landbrug, virksomheder og spildevand. Du sidder ikke alene. Vi arbejder som et team og løfter i flok, men du skal være klar til at drive processer og afsøge muligheder, og du skal kunne afslutte dine opgaver. Dialog med borgere, virksomheder, rådgivere og dine kollegaer er en stor del af dagligdagen, og derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.

Vi forestiller os, at du

  • har en relevant uddannelse som biolog, ingeniør, agronom, geolog eller lignende
  • har erfaring med eller lyst til at arbejde med miljøbeskyttelsesloven
  • har evnen til at kommunikere klart og forståeligt - både mundtligt og skriftligt
  • har evnen til at se sagerne fra flere perspektiver og derved bidrage til at finde løsninger, der tilgodeser flere interessenter
  • kan indgå konstruktivt og fleksibelt i tværfaglige sammenhænge og løse opgaver selvstændigt
  • er indstillet på at yde god service til og sammen med borgere og erhvervsliv
  • har kørekort

Vi tilbyder

Du bliver en del af en spændende organisation, der er i løbende udvikling, og hvor faglighed og service overfor borgere og erhvervsliv prioriteres højt. En arbejdsplads med fleksibilitet, et bredt tværfagligt samarbejde, medindflydelse og et højt aktivitetsniveau. Hvor arbejdsmiljøet er uformelt og med respekt for hinanden, plads til humor og et godt socialt fællesskab i og udenfor afdelingen.
Du bliver en del af Center for Plan og Miljø, der består af 28 medarbejdere, hvoraf du bliver nærmeste kollega med 11 engagerede medarbejdere i Miljøafdelingen. Vores arbejdsområder omfatter affald, badevand, grundvand, jordforurening, landbrug, industrivirksomheder, spildevand, vandløb og vådområdeprojekter - med andre ord et meget bredt lovsæt.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Ansøgningsfristen er den 11. februar 2022, kl. 12.00.
Tiltrædelse sker den 1. april 2022 eller efter aftale.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold iht. gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer/uge. Arbejdsstedet er Smedegade 7-9, 7600 Struer.

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at kontakte Centerchef John Patuel Hansen på telefon 96 84 84 45 eller afdelingsleder Dan Poulsen på 96 84 84 59. Du kan også læse mere om Struer Kommune på struer.dk.