Gå til sidens indhold
Billedet viser Struer Kommune i en given situation. Klik for at gå til Struer Kommune forside.

Socialpædagog til dagtilbud 35 timer

Pædagog til Fjordbos dagtilbud
Vil du løbe og få løn for det?

Fjordbo dagtilbud beliggende på Thyholm mangler en ny kollega. Er du pædagog i god form, og kan du lide at være aktiv sammen med borgerne, så læs videre.

Fjordbos dagtilbud er et kommunalt dagtilbud beliggende på Thyholm for i alt ti voksne mennesker med udviklingshæmning. De har brug for at du, i samarbejde med dine kollegaer, skaber mulighed for at deres drømme opfyldes, deres behov tilgodeses og deres ressourcer udnyttes efter bedste evne. Ligeledes er vi sammen om at skabe en hverdag med meningsfuldhed, trivsel og livskvalitet.

Vi tilbyder en hverdag, hvor vi har gang i mange fysiske aktiviteter og udeliv. Vi har som mål, at det vi laver, er forudseligt og har mange gentagelser. Af aktiviteter, vi allerede har stor glæde af, kan nævnes strandrensning, gåture, svømmehal, gymnastik, yoga, bålmad, havearbejde, bus- og bilvask - blot for at nævne nogle. Kan du være med til at udvide denne liste af aktiviteter, så modtager vi gerne din ansøgning. Ps: det med at være ude, det mener vi.

Har du mange nye ideer og tør du tænke og handle i skæve løsninger, så er vi måske din nye arbejdsplads. Har du indgående kendskab og erfaring med autismespektrum forstyrrelser, måske endda kombineret med efteruddannelse indenfor området, så er det et stort plus.Mange af vores borgere har denne udfordring sammen med store kognitive vanskeligheder, hvorfor struktur og ind imellem 1-1 er en del af hverdagen. 

Vi tilbyder en hverdag, som er præget af en høj grad af forudsigelighed og mange rutiner. Vi laver løbende individuel kravgraduering og vurdere den enkelte beboers ressourcer, som kan være svingende fra dag til dag - nogle gange fra time til time. Vi er i gang med at implementere trafiklysmodellen med henblik på kunne sikre borgernes trivsel og undgå uhensigtsmæssig adfærd. 

Lidt praktisk: vi starter oftest vores arbejdsdag på Fjordbos døgntilbud, hvor vi er en del af morgenarbejdet. Her hjælper vi beboerne med at få en god start på dagen, herunder at hjælpe med den personlige hygiejne, som både kan være fysisk og verbal. Langt de fleste dage ligger vores arbejdstid i tidsrummet fra kl. 7.00 - 17.00. Der kan være enkelte weekender omkring borgernes ferier, hvor du skal kunne arbejde. Jobbet er en faststilling på 35timer pr uge med opstart den 1. november 2021 eller hurtigst muligt herefter

Dagtilbuddet arrangerer en gang om året en tur på fem dage, hvor det ligeledes forventes at du vil deltage. Den gennemsnitlige arbejdstid er 35 timer pr uge. Skulle du have en anden relevant mellemlang videregående uddannelse end pædagog, men synes at vi lyder som et godt sted at arbejde, så lad os også læse din ansøgning.
 
Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor mange ting kan lade sig at gøre når vi bare vi taler om det. Arbejdstiden er røgfri og du modtager løbende ekstern supervision. 
 
Vi glæder os til at læse din ansøgning. 

Vil du vide mere?

Savner du mere information om denne stilling, så kig ind på vores hjemmeside eller kontakt centerleder Bo Bakbo-Carlsen på 96 84 89 01.

Frist

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som vi skal have senest 25. oktober kl. 12.00 via kommunens hjemmeside.

Vi forventer samtaler den torsdag den 28. oktober.