Gå til sidens indhold
Billedet viser Struer Kommune i en given situation. Klik for at gå til Struer Kommune forside.

Socialpædagog til barselsvikariat i Midtbyens Botilbud

Stillingen er til besættelse 15. december 2021 32 timer om ugen. For den rette kandidat vil forlængelse/fastansættelse være en mulighed.

Vil du være med til at tage ansvaret for, at Midtbyens Botilbud er et godt sted at være? Er du god til at skabe positive relationer? Og kan du finde konstruktive løsninger, når du står i en situation, du ikke tidligere har stået over for? Vil du arbejde med skiftende arbejdstider og hver anden weekend, så er du måske vores nye kollega.

Midtbyens Botilbud er en del af Struer Kommunes center for Handicap, Social og Psykiatri.  Tilbuddet består af i alt 24 døgnpladser til voksne mennesker med særlige behov. Vi er opdelt i 2 boafdelinger beliggende i Bjerggade tæt på Struer midtby. Vikariatet er i Bjerggade 54.

Dine opgaver og udfordringer

Du bliver del af et fast team på 8 medarbejdere, som har ansvaret for 12 udviklingshæmmede borgere i alderen 23-84 år. Du skal sammen med dine kolleger varetage alle opgaver omkring den enkelte. Der er både tale om praktiske og pædagogiske opgaver. Der vil være opgaver med personlige pleje og omsorg.

Platformen for at skabe en tryg hverdag er relation mellem borger og medarbejder. Det er vores ansvar, at skabe og udvikle denne relation for herigennem at være sammen med borgerne på de vilkår, som den enkelte har.

Det forventes at du vil være fysisk aktiv med borgerne og f.eks. gerne går med i svømmehallen og går forrest med motion i hverdagen, så borgerne også får mulighed for fysiske aktiviteter. Du ser dig selv som rollemodel og kan motivere og udvikle dette.

Dine kompetencer

  • vægter dokumentationsarbejde og kan opstille konkrete mål, samt løbende evaluere og udvikle disse.
  • tydeliggør udviklingspotentiale med udgangspunkt i borgernes drømme
  • kan samarbejde professionelt, tværfagligt og være med til at bidrage til et sundt arbejdsmiljø.
  • kan opbygge et tæt samarbejde med pårørende og eksterne samarbejdspartnere
  • har et positivt menneskesyn,
  • kan sætte borgerne i fokus, tage udgangspunkt i den enkelte borgers behov, ønsker og muligheder
  • bruge utraditionelle metoder, komme med skæve løsninger

Vi tilbyder

et spændende job med udfordrende og varierende arbejdsopgaver. Et job, hvor du kommer til at bruge dine faglige og personlige kompetencer.  Vi har et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø – og så synes vi, at det skal være sjovt at komme på arbejde.
Vi tilbyder ligeledes en røgfri arbejdsplads.

Oplysninger

For yderligere information kontakt teamleder Charlotte Germundsson i tidsrummet 8.00-16.00 på telefon 96 84 89 04 eller på Midtbyens Botilbuds hjemmeside.

Ansøgningsfrist

Beboerne i Midtbyens Botilbud har brug for robuste mennesker, der kan guide og vejlede med et stort hjerte. Kan du se dig selv i dette og er du en teamplayer, så send os en ansøgning med relevante bilag via link på Struer.dk senest fredag 22. oktober 2021, kl. 08.00.

Samtaler forventes tirsdag den 26. oktober 2021.

Løn og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst.