Gå til sidens indhold
Billedet viser Struer Kommune i en given situation. Klik for at gå til Struer Kommune forside.

Sygeplejerske til Nordstjernen

Nordstjernen søger sygeplejerske til en fast stilling

Vi har valgt at opnormere Nordstjernens sygeplejefaglige team, og søger derfor en selvstændig og faglig kompetent sygeplejerske til en fast stilling fra den 1. december 2021.

Nordstjernen er et specialiseret døgn- og aflastningstilbud til børn og unge, der har betydelig og varig nedsat funktionsevne. Målgruppen er børn og unge fra 0-18 år med udviklingshæmning, autisme, opmærksomhedsforstyrrelse, eller multipel funktionsnedsættelse.

Så har du lyst til at blive en del af et special- og tværfagligt arbejdsfællesskab, samt en arbejdsplads, hvor det er naturligt at tage lederskab, give hinanden følgeskab og hvor ledere og medarbejdere har blik for at spille hinanden gode, så er du måske vores nye sygeplejerske.

Forventninger til vores kommende kollega

 • Du er uddannet sygeplejerske, og gerne med erfaring fra børneområdet.
 • Du er reflekterende, struktureret og trives med ansvar, hvor du både arbejder selvstændigt med dine sygeplejefaglige ansvarsområder, samtidig med at du bliver en del af et tværfagligt børneteam, hvor du tager del i det pædagogiske arbejde omkring børnene.
 • Du kan løse de sundhedsfaglige opgaver i et tæt samarbejde med de tre øvrige sygeplejersker i Nordstjernens sygeplejefaglige team.
 • Du kan være sparringspartner for dine kollegaer i forhold til den sundhedsfaglige opgaveløsning omkring de respektive børn.
 • Du kan være sparringspartner for Nordstjernens ledelse i forhold til at leve op til lovgivningens krav og intentioner i de sundhedsfaglige indsatser.
 • Du kan arbejde systematisk, målrettet og dokumentere dit arbejde skriftligt, så vi sikrer en kvalificeret sundhedsfaglig dokumentation.

Vi tilbyder

 • En stilling med høj grad af frihed, hvor du er selvtilrettelæggende i hverdagene.
 • Du har som udgangspunkt fri i helligdagene, og har stor indflydelse på din ferieafvikling, da denne udelukkende skal koordineres med dine sygeplejerskekollegaer.
 • Et special- og tværfagligt arbejdsfællesskab, hvor forskellige faggrupper samarbejder om en fælles målsætning for barnet, og bidrager ligeværdigt med sin monofaglige viden og kompetencer.
 • Skiftende arbejdstider og arbejdsopgaver, som veksler mellem administrative sygeplejefaglige opgaver og børnevagter.
 • En stilling, hvor der er mulighed for at være med til at sætte retning på den sundhedsfaglige opgaveløsning på Nordstjernen.
 • Et sygeplejefagligt team som arbejder selvstændigt, og afvikler koordineringsmøder med ledelsen hver 14. dag.
 • Et job med mange mono- og tværfaglige samarbejdspartnere både internt og eksternt. Du kommer til at deltage i relevante opstarts-, opfølgnings- og netværksmøder omkring børnene, et internt sundhedsfagligt netværk på Nordstjernen, samt et eksternt sundhedsfagligt netværk i Struer Kommune.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår ift. gældende overenskomst.

Der indhentes referencer, samt børne- og straffeattest, hvis man tilbydes stillingen.

Arbejdstiden for stillingen er 30-35 timer i ugen (vi er villige til at imødekomme ønsker) og du skal være indstillet på at arbejde hver tredje weekend. Som sygeplejerske er 2/3 af dine timer administrative arbejdsopgaver, og 1/3 af dine timer børnevagter (de timer der ligger hver tredje weekend).

Vil du vide mere

Vi du vide mere om stillingen, kan du kontakte daglig leder Simon Knudsen på telefon 20 92 70 32, sygeplejerske Sarah Halgaard på telefon 20 64 41 86 eller sygeplejerske Vivian Djørup på telefon 20 76 03 42

Derudover kan du finde flere informationer på vores hjemmeside: www.nordstjernenstruer.dk

Ansøgning med vedhæftet relevante bilag sendes via link.

Der er ansøgningsfrist

onsdag den 27. oktober kl. 8.00.

Der afvikles ansættelsessamtaler fredag den 29. oktober.