Gå til sidens indhold
Billedet viser Struer Kommune i en given situation. Klik for at gå til Struer Kommune forside.

Social- eller sundhedsfaglig nattevagt til Nordstjernen - Barselsvikariat

For at få et bredere ansøgerfelt, har vi valgt at genopslå barselsvikariatet til vores nattevagtsteam. Ansøgere med en social- eller sundhedsfaglig baggrund vil blive foretrukket.

Nordstjernen er et specialiseret døgn- og aflastningstilbud til børn og unge, der har betydelig og varig nedsat funktionsevne. Målgruppen er børn og unge fra 0-18 år med udviklingshæmning, autisme, opmærksomhedsforstyrrelse, eller multipel funktionsnedsættelse.

Nordstjernen tager afsæt i KRAP som fælles faglig referenceramme og alle medarbejdere får løbende ekstern supervision fra PsykologCentret.

Forventninger til vores kommende kollega

 • Du har en uddannelse som pædagog, ergoterapeut eller social- og sundhedsassistent.
 • Det er en fordel, at du har erfaring med det specialiserede område, samt med børn og unge med autisme eller opmærksomhedsforstyrrelse.
 • Du arbejder relationelt og evner situationsbestemt pædagogik – det ene øjeblik handler du aktivt, det næste reflekterer du over egen praksis.
 • Du arbejder systematisk, målrettet og dokumenterer dit arbejde skriftligt.
 • Du bidrager aktivt med dine kompetencer og ideer.
 • Du har gode samarbejdsevner, kan arbejde tværfagligt og tager ansvar.
 • Du kan skabe positive relationer og finde konstruktive løsninger, når du står i en situation, du ikke tidligere har stået i.

Vi tilbyder

 • et spændende job, hvor du bliver en del af et specialfagligt arbejdsfællesskab og et selvstændigt nattevagtsteam
 • en arbejdsplads, der sætter en ære i at levere faglig kvalitet, og som prioriterer tiden til kollegial sparring og ekstern supervision, samt intern og ekstern efteruddannelse i KRAP
 • faglig dygtige kollegaer, der arbejder tværfagligt og brænder for sit arbejde
 • en arbejdsplads, hvor der sættes klare mål for det enkelte barns udvikling og organisationens faglige udvikling på tværs af organisatoriske strukturer
 • en dynamisk arbejdsplads, hvor det er naturligt at tage lederskab, give hinanden følgeskab og hvor ledere og medarbejdere har blik for at spille hinanden gode.

Nordstjernen om natten

Du bliver en del af et fast team på 8 nattevagter, der i nattetimerne har ansvaret for 25-30 børn mellem 4 og 18 år, der har forskellige handicap og funktionsniveau.

Der er fire nattevagter på arbejde hver nat, hvor der er en klar ansvarsfordeling i forhold til opsyn med børnene og de praktiske opgaver, samtidig med at der er et tæt samarbejde, hvor man hjælper hinanden med de opgaver, der skal løses. Nattevagterne møder kl. 23.00, hvor der er 15 minutters overlap med aftenvagterne, og holder fri kl. 07.30, når de har hjulpet med at tage børnene op.

Nattevagternes primære opgave er at have opsyn med børnene. Det betyder, at nattevagterne går en runde i husene to gange i timen, afhængig af hvilke børn, der overnatter og hvilke behov de har.

Der er nogle faste praktiske opgaver, som skal løses om natten som for eksempel vasketøj, rengøring af det fælles køkken og forberedelse af morgenmad i husene. Derudover kan der være praktiske opgaver som for eksempel rengøring.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i forhold til gældende overenskomst.

Der indhentes referencer, samt børne- og straffeattest, hvis man tilbydes stillingen.

Arbejdstiden for stillingen er 35 timer i ugen og du skal være indstillet på at arbejde hver anden weekend i ulige weekender. Som nattevagt møder du kl. 23.00-07.30 på hverdage og kl. 23.00-08.00 i weekender, skoleferier og på helligdage. Der er mulighed for at indgå en lokal arbejdstidsaftale om udskydelse af fridøgn, så man arbejder 7 nætter og har 7 nætter fri, derudover har nattevagterne personalemøde en formiddag hver 6. uge.

Vil du vide mere

Vi du vide mere om stillingerne, kan du kontakte forstander Anja Lyngklip på telefon 20 93 26 74 eller daglig leder Simon Knudsen på telefon 20 92 70 32.

Derudover kan du finde flere informationer på vores hjemmeside: www.nordstjernenstruer.dk

Ansøgning med vedhæftet relevante bilag sendes via link på www.struer.dk

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist fredag den 22. oktober 2021 kl. 07.00.

Der afvikles ansættelsessamtaler onsdag den 27. oktober 2021.