Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Socialrådgiver/socialformidler til Team Skoleliv - barselsvikariat

Vi er i lykkelige omstændigheder og sender to af vores dygtige socialrådgivere på barselsorlov. Vi søger derfor to barselsvikarer, der kan tiltræde snarest muligt.

I Slagelse Børne- og Familieafdeling er vi optagede af et fælles børnesyn, hvor børn besidder central viden om deres livssituation og er medskabende i egne livsprocesser. Det betyder, at vi vægter reel inddragelse af barnets perspektiv, holdninger og ønsker, så disse kan indgå som en aktiv del i beslutninger vedrørende barnets livssituation.

Vores faglige fundament tager afsæt i Socialstyrelsens og Ankestyrelsens anbefalinger til kvalitet i sagsbehandlingen, ud fra et ønske om at sikre en tydelig fælles faglig retning.

Vi er særligt optaget af at understøtte helhedsorienterede, koordinerede og bæredygtige indsatser i tæt samarbejde med barnet/den unge og dennes familie samt det private- og professionelle netværk. Indsatser som tager afsæt i barnets/den unge ønsker, håb og drømme for fremtiden ud fra et hverdagslivsperspektiv og som understøtter en blivende forandring.

Vi vil kendes for en høj faglighed, hvor vores børn, unge og familier føler sig set, hørt og hjulpet. Vi ønsker at sætte Slagelse Kommune på landkortet, som den kommune de andre skæver til og inspireres af.

Hvem er vi

Vi er et team på 12 socialrådgivere/socialformidlere, 2 administrative sagsbehandlere der er ved at uddanne sig til socialformidlere, en studentermedhjælper og en praktikant, der alle brænder for at gøre en forskel for børn og unge i udsatte positioner.

Som team er vi kendetegnet ved et stærkt kollegialt sammenhold. Vi holder en ligefrem og åben kommunikation med hinanden og vægter et godt arbejdsmiljø med en positiv og humoristisk stemning højt. Vi løser en stor del af opgaverne i makkerskaber og gør meget ud af den daglige kollegiale sparring.

Arbejdsopgaverne er udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser, handleplaner, iværksættelse af længerevarende indsatser, f.eks. kontaktperson, familiebehandling, psykologbehandling og anbringelser samt opfølgning herpå.
Team Skoleliv arbejder primært med børn/unge i alderen 9 - 13 år, men har også et tæt samarbejde på tværs af andre teams, hvor der er søskende eller andre forhold som peger på et samarbejde.

Om dig

Du skal være uddannet socialrådgiver eller socialformidler. Det forventes, at du sætter fagligheden højt, og er klar til at samarbejde og lade dig udfordre af dine kolleger, for at komme frem til den rette indsats. Det forventes endvidere, at du er spørgende og lyttende, men også selv er klar til at tage ejerskab for at træffe den rette afgørelse og føre den ud i livet.

Derudover ser vi gerne, at du

 • har erfaring fra arbejdet med udsatte børn og unge i alderen 9-13 år
 • er troværdig og er fagligt velfunderet
 • er god til at skabe relationer og kan bruge det i en positiv retning
 • synes det er spændende, og trives med at arbejde i sager med høj kompleksitet
 • er indstillet på, at det er opgaven der sætter holdet, og er god til at samarbejde med andre fagligheder, både internt og eksternt
 • er nysgerrig og åben samt indstillet på at være fleksibel i den samlede afdelings løsning af arbejdsopgaverne
 • har kendskab til ICS og DUBU
 • har kørekort, da Slagelse Kommune geografisk dækker et stort område

Vi tilbyder dig

 • en ambitiøs arbejdsplads
 • høj faglighed
 • kompetenceudvikling
 • gode kolleger, med en positiv og humoristisk omgangstone
 • introduktionsplan og mentorordning
 • en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen samt gode muligheder for faglig sparring
 • ekstern supervision

Om Afdelingen for Børn og Familie

Afdeling for Børn og Familie er beliggende i Slagelse centrum tæt ved stationen. Kommer du med tog, tager det under 1 time fra København H og lidt over en halv time fra Odense.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. oktober 2022.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og principperne for Ny Løn. Hos os er grundlønnen trin 37 for socialrådgivere og socialformidlere.

Hvis du vil høre mere,

er du velkommen til at ringe eller sende en mail til

Ansøgningsfrist

 • 22. august 2022 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 25. august 2022.