Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Vågen nattevagt - Forsorgscenter Toften

Forsorgscenter Toften søger en vågen nattevagt til Forsorgshjemmet, 37 timer ugentligt med start hurtigst muligt.


Er du en passioneret og rummelig medarbejder? Har du modet til at træde ind i en organisation, hvor det er borgeren, der sætter opgaven, og opgaven der sætter holdet? Kan du agere tydeligt i en værdibaseret virksomhed under KFUM´s Sociale Arbejde, hvor der er højt til loftet, og hvor der arbejdes ud fra en etisk formuleret profil, og hvor næstekærligheden bobler. Ser du en værdi i at være et ekstra øre, de ekstra hænder og stå til rådighed for mennesker i udsatte livspositioner også om natten.

Toften er en selvejende socialpædagogisk virksomhed under KFUMs Sociale Arbejde og har driftsoverenskomst med Slagelse Kommune. Alle borgere, vi samarbejder med, har multiple udfordringer og lever ofte en kaotisk tilværelse.

Hvis jeg siger; Hvornår har du sidst sat spor i et andet menneskes hjerte, Smiler du så? Tænker du – jeg er hold-spiller, jeg fungerer godt i et mindre team om natten, hvor hovedopgaven er at skabe ro i til tider kaos. Formår du at konfliktnedtrappe og vise vejen med nærvær og omsorg? Er din nysgerrighed blevet vakt, og tænker du …… det lyder som noget for mig! Så er det måske lige dig, vi leder efter.

Opgaverne på Toften fordrer, at du som medarbejder har ben i næsen og ikke ser problemer i at skulle vaske et gulv, lave praktiske opgaver, eller at skulle understøtte praktiske og ind imellem plejemæssige opgaver. Det er for dig opgaven, der ”dikterer” din arbejdsdag, og du har ikke en forfinet lugtesans eller er bange for, at dit tøj bliver beskidt. Du arbejder struktureret - også i forhold til dokumentation og skriftlig korrespondance med samarbejdspartnere. Du vil indgå i vagtrul, hvor I altid er to på arbejde.

For stillingen gælder, at du som kommende kollega

  • er holistisk i dit menneskesyn og kan træffe fagligt kvalificerede beslutninger ud fra værdimæssige og etiske perspektiver.
  • har erfaring med nattevagtsarbejde og kan veksle mellem det borgerrettede arbejde og det praktiske arbejde.
  • har let til smil og har en grundlæggende tillid til dine omgivelser, hvilket gør, at du tør sætte dig selv i spil og via dialog og refleksion ønsker at udfordre dig selv og dine kollegaer i forhold til en fælles læring.
  • er omstillingsparat, fleksibel og seriøs i dit arbejde.
  • kan arbejde struktureret, håndtere pressede situationer, i til tider meget uforudsigelige opgaver – også selvstændigt.
  • har erfaring i arbejdet med mennesker med psykiatriske problemstillinger/diagnoser, og kan rumme mennesker som anvender rusmidler.
  • formår på en og samme tid at være rollemodel, koordinator, lyttende, støttende, opsamlende og give håb, tro og ansvar tilbage til borgeren i det tempo og med den tilgang, der er nødvendig for, at borgeren kan følge med og mestre eget liv
  • ubesværet benytter IT og formår at dokumentere velformuleret i skrift og tale
  • har kørekort.

Vi tilbyder

En flerfaglig men socialpædagogisk, tempofyldt arbejdsplads med højt til loftet. Et meningsfuldt arbejde hvor der kommer mennesker 24 timer i døgnet med behov for forskelligartet hjælp og støtte. En arbejdsplads med dygtige og dedikerede medarbejdere, med hjertet på rette sted, højt refleksionsniveau, professionalisme og faglighed som essentielt.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og den faglige organisation.

Yderligere oplysninger

  •  teamleder Anne Mette Thomsen på telefon 23 82 91 39
eller på hjemmesiden.

Frist

Ansøgning med dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse sendes via Slagelse kommunes hjemmeside og uploades elektronisk. Ansøgningen skal være os i hænde hurtigst muligt.
Alle, der indkaldes til samtale, skal være indstillede på at tage en personlighedstest.

Samtaler finder sted løbende og senest mandag den 18. juli 2022. Forventet tiltrædelse hurtigst muligt
Samtaler foregår på Holbækvej 16 i Slagelse. Ansøgning og bilag gemmes højst 14 dage, efter der er udvalgt ledere, hvorefter alle oplysninger slettes.

Vi glæder os til at høre fra dig.