Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Pædagogisk personale til Enkeltmandstilbud som er i rivende udvikling

Vi søger pædagogisk personale til to faste stillinger (flyver) og til vikarer (pædagog/pædagogisk assistent/pædagogmedhjælper).

Ønsker du at arbejde for at give mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF) et liv, hvor deres behov, håb og drømme er i fokus. Så er du måske vores nye kollega i Enkeltmandstilbuddene på Autisme Center Vestsjælland (ACV). Vi søger vikar og flyver, som trives med at kunne tilgå flere enkeltmandsindsatser, og som er ansvarsbevidst i forbindelse med samarbejdet om borgernes behov og ønsker.

Enkeltmandsindsatserne er et botilbud til mennesker med ASF, som har brug for 1:1 med mulighed for 2:1 normering. Der er plads til 7 borgere fordelt på to huse, hvor alle lejligheder er skærmet med egen indgang. Vi ser faglighed, evaluativ tænkning, samarbejde og ydmyghed som grundstenen i vores pædagogik. Den pædagogiske referenceramme er low arousal, sansestimulation, totalkommunikation, neuropædagogik og de 10 H’er.

Som medarbejder i enkeltmandsindsatserne, bliver man en del af syv teams, der vægter samarbejdet højt både med borgeren, pårørende, kollegaer og andre faggrupper – da vi tror på, at vi kan lykkes i fællesskab. Vores mål er, at alle borgere bliver set, hørt og understøttet i at leve et liv, der tilgodeser deres behov, håb og drømme.

Du har gode sparringsmuligheder både i form af ledelse tæt på, i vores drift-team, bestående af pædagogfaglig koordinator, vagtplanlægger og sundhedsfaglig koordinator, og blandt kollegerne og på teammøder.

Din faglige baggrund og erfaring kan være pædagog eller pædagogisk assistent.
Hvis du ikke er uddannet, skal du have erfaring og interesse for området. Vi sørger for den nødvendige oplæring.

Arbejdstiden er fordelt på 5-8 timers vagter over hele døgnet. Der arbejdes hver anden weekend. I husene er der fast nattevagt. Du skal kun arbejde som nattevagt efter eget ønske.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte
  • Daglig leder på Enkeltindsatserne Ann-Kristina Leslie Russell på telefon: 40 31 73 84 eller på mail: annks@slagelse.dk

Autisme Center Vestsjællands hjemmeside (nyt vindue) kan du se stillingsbeskrivelse for flyver

Løn i henhold til overenskomst og lokal forhåndsaftale.
Der indhentes børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Ønsket opstart er snarest muligt eller senest 1. september 2022.

OBS! Ansættelserne og samtalerne finder løbende sted.