Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Maskinførere/specialarbejdere i Entreprenørservice

Vi mangler to alsidige og selvstændige maskinførere, som brænder for at køre maskiner i vores virksomhed. Kan du via godt samspil og overblik over opgaverne omsætte viden og færdigheder til velplejede og attraktive områder til gavn for borgere og brugere - så kan du være den nye kollega, vi mangler.

Jobbet

Arbejdsopgaverne er varierende indenfor drift og vedligehold af grønne områder og vejarealer både i åbent land og byrum, hvor det primære formål er at levere attraktive arealer, der indbyder til ophold og velvære for kommunens borgere og brugere. Det er derfor et krav, at du har de faglige kompetencer i orden til arbejdet med effektiv anvendelse af maskiner som en naturlig del af opgavernes udførsel.

Der er tale om to særskilte stillinger eller funktioner i virksomheden, hvor opgaverne enten består i kørsel med traktor monteret med lille armklipper (slagleklipper/hækklipperhoved) eller betjening af stor- og lille fejemaskine. Så har du flair for betjening af enten den ene eller anden type af nævnte maskiner – så kan det være dig, vi mangler i virksomheden.

Derudover vil du ved behov indgå i den daglige drift ved opgaveløsninger på tværs af virksomheden herunder vintertjeneste.

Vi udfører opgaverne mens brugerne ofte er tilstede, hvilket stiller krav til din planlægning, overblik og fremtoning samt serviceforståelse.

Vi forventer, at du

  • har kørekort til min. kat. B og C samt gerne B/E samt ”Vejen som arbejdsplads”
  • har en robusthed, der matcher et fysisk arbejde, der udføres ude i al slags vejr
  • har interesse for maskiner (traktor og/eller fejemaskiner) og kan dokumentere erfaring med disse (cv, referencer) gerne suppleret med diverse kurser med maskiner indenfor drifts- og anlægsområdet. Herunder erfaring i vedligehold af maskinerne
  • ser optimeringer/nye løsninger og fleksibilitet som en naturlig del af hverdagen
  • har almene it-kompetencer, og kan orientere dig vha. kortprogrammer på IPad

Vi tilbyder

Et arbejde i en alsidig drifts- og entreprenørvirksomhed, der leverer 365 dages handlekraft indenfor en bred vifte af opgaver indenfor vejdrift, parkdrift, renholdelse, vejafvanding, vandløbsvedligeholdelse, vintertjeneste, grå og grønne anlægsopgaver m.v.
Du vil træde ind i en virksomhed, der samarbejder på tværs af afdelinger og teams efter princippet ”opgaven sætter holdet”. Opgaverne vil derfor kunne ligge indenfor alle driftsgrene på tværs af virksomheden.

Virksomheden ligger vægt på, og har et stærkt samarbejde med entreprenører, vognmænd og øvrige leverandører indenfor området. Vi er en virksomhed med højt til loftet, og hvor et godt arbejdsmiljø, et godt humør og det gode kollegaskab vægtes højt.

Arbejdstiden starter som udgangspunkt kl. 6.30 og slutter kl. 15.00 – fredag kl. 11.30, en vis fleksibilitet og variation skal forventes i forhold til opgaverne med hensyn til arbejdstid og mødested. Hvor det at møde ind ude hvor opgaverne løses er almindeligt anvendt i virksomheden (indenfor Skats regler).

Ansættelsestidspunkt: 1. marts 2022 eller hurtigst muligt herefter.
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst (3F).

Flere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte
  • driftsleder Niels Kupiec på telefon 20 49 53 93 eller
  • driftsleder Thomas Gundersen Thaarup på telefon 20 22 39 78 i tidsrummet kl. 8.00-14.00.

Frist

Ansøgningen skal være os i hænde
  • fredag den 28. januar 2022.

Der vil blive afholdt samtaler i uge 5.