Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Daglig leder til botilbuddet Rosenkildevej 97 - botilbud til voksne borgere med omfattende funktionsnedsættelser

Vil du være en del af et stærkt ledelsesfællesskab og er du dedikeret til ledelse og socialpædagogisk understøttelse i et botilbud – så har du her muligheden for ledelse i praksis, hvor du kan bidrage til at gøre en forskel i livet, der leves på Rosenkildevej 97, i Slagelse.
Kunne det være dig vi leder efter?

Om os

Rosenkildevej 97, er en del af Specialcenter Slagelse, i Slagelse kommune.
Specialcenter Slagelse består af hhv. aflastningstilbud, botilbud og bofællesskaber til børn, unge og voksne og beskæftigelsestilbud, kendetegnet for alle de borgere vi har i vores hænder er, at de er mennesker, der har brug for understøttelse til at mestre eget liv.

Rosenkildevej 97, er et botilbud med 30 lejligheder beliggende i Slagelse.
Beboerne på Rosenkildevej 97, er borgere med omfattende funktionsnedsættelser i alderen 19 til 70 år. Samtlige borgere har et stort støttebehov - så derfor er det vigtigt, at du ligesom medarbejdere, har øje for at se mennesket bagom handicappet.

Den daglige ledelse varetages af tilbuddets 2 ledere, og da vi ønsker en bredde i det faglige samspil, foretrækker vi ansøgere med en pædagogisk eller sundhedsfaglig grunduddannelse. Det er et krav, at du har ledelseserfaring og gerne suppleret med leder uddannelse.

Om stillingen

Vi forventer af dig, at du forpligter dig på faglig og personlig udvikling og, at du tydeligt arbejder med ambitioner for tilbuddet på Rosenkildevej 97, og for det samlede center, som Rosenkildevej 97, er en del af.
Vi forventer ligeledes, at du leder autentisk, med nærvær og interesse for den enkelte medarbejder og samtidig har øje for helheden i tilbuddet.
Du skal kunne inspirere og videreudvikle på tilbuddet, og du må være bevidst om, at du arbejder i en politisk styret organisation.

Vi tilbyder

  • dygtige og engagerede medarbejdere, der værdsætter faglighed og tydelig ledelse
  • spændende og berigende borgere, der konstant sørger for, at vi ”holder gryden i kog” og gøre vores bedste hver dag
  • dygtige og dedikerede ledelses kollegaer, hvor du bliver en del af et tæt og forpligtende klyngesamarbejde med 5 andre engagerede daglige ledere
  • en organisation i en spændende udvikling med centralt fokus på kompetenceudvikling og med stor fleksibilitet i forhold til opgaveløsningen.

Ansættelsesforhold

Løn efter gældende overenskomst og lokal aftale, eventuelle lønkrav bedes anført i ansøgningen.

Tiltrædelse efter aftale.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Ansøgningsfrist

  • 7. februar 2021 kl. 12.00
Samtaler vil finde sted i uge 8.