Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Tilkaldevikarer (sundhedsfaglig profil) til plejecenterklynge

Banker dit hjerte for helhedspleje af sårbare ældre borgere? Er du studerende, sundhedsfaglig uddannet eller har du anden relevant erfaring indenfor plejeområdet, så har vi brug for dig som tilkaldevikar i plejecenterklyngen med Skovvang Plejecenter i Slagelse, Plejecenter Møllebakken i Boeslunde og Hjemmet ved Noret i Skælskør.

Som vikar vil du indgå i den daglige pleje- og opgaveløsning for borgerne, hvor vores kerneopgave er at skabe livskvalitet og et godt hverdagsliv for vores borgere. Du skal derfor have lyst til, og interesse for, at varetage plejeopgaverne, både sundhedslov og servicelov, i samarbejde med plejecentrenes øvrige ansatte. Du vil selvfølgelig modtage grundig introduktion og oplæring i opgaverne.

Der vil være mulighed for at vælge om du vil være vikar på alle tre plejecentre, eller måske kun det ene. Det vil også være en mulighed at vælge både dag, aften eller nattevagter, via elektronisk bookingsystem. Det kan også være du er interesseret i at have en fast weekendvagt, hver anden weekend.

Et godt sted at være og bo

For at vores plejecentre bliver de gode steder, vi ønsker det skal være, er det vigtigt at du som medarbejder er med til at tage ansvar for arbejdspladsen. Her er nøgleordene fleksibilitet, høj grad af faglighed, samarbejde og arbejdsglæde.

Din drivkraft er værdibaseret, og hovedformålet er at være med til at skabe et godt hjem for borgerne og de pårørende, hvor værdighedspolitikken er det tydelig pejlemærke i hverdagen. Det er vigtigt at vi har en åben dialog om vores arbejdsmiljø, så vi alle i huset oplever god trivsel.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at få mere at vide om os, er du meget velkommen til at kontakte
  • Plejecenter Skovvang – daglig leder, Louise Grundtvig Ibsen, på telefon 52 30 87 12
  • Plejecenter Skovvang – daglig leder, Sanne Salomonsen, på telefon 24 83 28 41
  • Hjemmet ved Noret – daglig leder Naja Frihed, på telefon 21 24 01 94
  • Plejecenter Møllebakken – daglig leder Connie Andersen, på telefon 24 59 25 03

Ansøgningsfrist
Ønsker du at søge vikartimer, skal du sende din ansøgning og CV til os senest
  • 20. februar 2022 kl. 08.00.

Samtaler afholdes løbende.

Ansættelse pr. 1. marts 2022 eller efter aftale.