Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Beskæftigelsesmedarbejder til sygedagpengeområdet - tidsbegrænset

Genopslag. Vi søger en engageret og dygtig beskæftigelsesmedarbejder til området for sygedagpenge i en tidsbegrænset stilling.
Har du lyst til at blive en del af en aktiv afdeling, hvor alle hjælper hinanden og hvor fagligheden vægtes højt? Kan du lide at motivere og inspirere mange forskellige mennesker i løbet af din arbejdsdag?


Hvis ja, så se her: Vi har brug for en dygtig socialrådgiver eller socialformidler til et barselsvikariat fra 1. september 2021 til og med 31. juli 2022. Du kan også komme i betragtning til stillingen, hvis du kan dokumentere joberfaring fra sygedagpengeområdet.

Om stillingen

Som vores nye kollega har du både lyst til og flair for at varetage myndighedsrollen i sygedagpengesager. Her vil nogle af de centrale opgaver være, at afholde individuelle samtaler, træffe afgørelser samt sikre progression i borgerens sag. Du skal samtidig være stærk i forhold til at samarbejde bredt med både kolleger internt og eksternt, med borgere, leverandører og øvrige aktører på området – altid med henblik på, at den sygemeldte vender tilbage til arbejdsmarkedet hurtigst muligt.

Derudover skal du have lyst til at løse de administrative opgaver der følger med stillingen, samt besidde gode formidlingsevner i både skrift og tale.

Din nye hverdag vil blive som del af Fastholdelsesafdelingen, der aktuelt tæller 33 medarbejdere der løser opgaver i forhold til borgere der modtager sygedagpenge eller er i jobafklaringsforløb. Derudover er der en mindre administrativ enhed i afdelingen.

Fastholdelsesafdelingen er en del af Jobcenter Slagelse, der hører under Center for Arbejdsmarked og Integration, der derudover også tæller Integration & Netværk samt Slagelse Sprogcenter.

Jobcenteret er dynamisk og udviklingsorienteret med fokus på dialog og samarbejde samt en effektiv og resultatorienteret indsats. Vi har fokus på det, der virker og er bevidste om, at udvikle os løbende i en branche, hvor politiske såvel som administrative beslutninger stiller store krav til vores omstillingsparathed.

Vi forestiller os, at du:

  • har erfaring med sagsbehandling inden for sygedagpengeområdet
  • er engageret, faglig ambitiøs og god til både mundtlig og skriftlig kommunikation
  • kan arbejde selvstændigt
  • kan navigere sikkert i en hverdag med mange opgaver
  • er god til at arbejde tværfagligt og struktureret
  • har flair for administrativt arbejde og gerne kendskab til Fasit og KSD
  • trives i en politisk styret organisation.

Løn og ansættelsesvilkår

Barselsvikariat ønskes besat 1. september 2021 Stillingen er på 37 timer.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Der vil endvidere blive indgået en personlig lønaftale med den forhandlingsberettigede organisation efter principperne om Ny Løn.

Vi gør opmærksom på, at der ved ansættelsen skal foreligge tilfredsstillende straffeattest, og det er en fordel at du har kørekort.

Flere oplysninger

Stillingen er forankret i Center for Arbejdsmarked og Integration, Slagelse Kommune med reference til afdelingslederen på området. Den fysiske placering er i Jobcenter Slagelse, Kalundborgvej 59a, 4200 Slagelse.

Hvis du vil vide mere om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte:

Ansøgningsfrist

Frist
  • mandag 28. juni 2021, kl. 12.00
Send din ansøgning med relevante bilag, herunder CV og dokumentation for uddannelse / joberfaring via link.

Samtaler afholdes
  • tirsdag den 6. juli 2021

Vi glæder os til at høre fra dig.