Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Tilkaldevikarer (plejehjemsmedhjælpere) til Plejecenter Lützensvej, Q4

På udkig efter Studierelevant arbejde? Så kig her!

På plejecenter Lützensvej, Q4, søger vi mødestabile, friske studerende eller unge mennesker, både fag- og ufaglærte over 18 år, til at være timelønnede tilkaldevikarer.

På plejecenteret bor 39 dejlige beboere, som hver især har forskellige fysiske som psykiske udfordringer relateret til at blive ældre. På vores plejecenter værdsætter vi respekt, værdighed og ordentlighed for den enkelte beboer. Vi har fokus på at skabe en hyggelig og indholdsrig hverdag for vores beboere, hvor snak, sang og gåture til Korsør By eller Storebælt blandt andet er værdier, der skal prioriteres.

For dig som studerende eller ufaglært/uddannet ved vi at en grundig introduktion er vigtig for at kunne udføre en pleje, der tager udgangspunkt i den enkelte beboers behov. Du vil derfor blive tilbudt otte introduktionsdage til dagvagt inden du får dine egne vagter. Aftenvagt og nattevagt kræver yderligere introduktion.

Vi anvender et internt bookingsystem hvor ledige vagter sendes til dig pr. sms, så du let kan vælge de vagter, der passer bedst ind i dit studie og/eller privatliv.

Opgaverne som timelønnet tilkaldevikar består af pleje til vores beboere, sociale aktiviteter, madlavning, rengøring, tøjvask og så videre. Hvis du bliver glad for at arbejde hos os, vil du på sigt kunne blive tilbudt en fast stilling på mellem fire til otte timer pr. uge, primært hver anden eller tredje weekend, så det passer ind i dit studieliv.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
  • daglig leder Mie Udengaard Christensen på en mail miude@slagelse.dk eller telefon 24 89 36 20.

Frist

  • 31. juli.
  • Vi kalder løbende ansøgere til samtale, så tøv ikke med at sende en ansøgning.