Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Timelønnede vikarer/sommerferieafløsere til Autisme Center Vestsjælland

Har du et ønske om at arbejde med mennesker, hvor du skal støtte den enkelte beboer i aktiviteter og personlige behov. Så læs videre her.

Vi søger personale, som er nysgerrig på pædagogik, og som har lyst til at udvikle sin faglighed inden for det specialiserede område.

I jobbet som vikar skal du arbejde med støtte i både sociale og personlige forhold. For eksempel aktiviteter med den enkelte beboer, personlig pleje, tøjvask og madlavning. Det hele i et samarbejde med den enkelte beboer og det øvrige personale.

Vi søger dig, som kan arbejde i forskellige vagter. Dvs. morgenvagter, aftenvagter og evt. nattevagter. Du skal kunne afløse en fast medarbejder under ferie, kurser og sygdom. Det er et krav, at du er fleksibel og kan arbejde i sommerferien.

Vi har gode erfaringer med vikarer, som har forskellige baggrunde. Du kan være pædagog med lyst til at prøve noget nyt, du kan have sabbatår, være studerende med et ønske om relevant studiejob, eller blot lyst og motivation for at afprøve det pædagogiske område.

Det vigtigste er, at du kan se dig selv i arbejdet med andre mennesker, og har forståelse for de støttebehov mennesker indenfor autismespektret har.

Autisme Center Vestsjælland (ACV) er en stor virksomhed under Slagelse Kommune indenfor Center For Handicap og psykiatri, hvor vi pt. er ca. 600 medarbejdere.

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside

Pædagogisk fokuserer vi på, at borgerne oplever kvalitet og inddragelse i eget liv. Vores pædagogiske tilgang tager afsæt i den recovery-orienterede tilgang, og vi er altid optaget af, at tænke etik ind i vores arbejde og arbejde relations skabende i forhold til beboerne. Samtidig lægger vi vægt på at understøtte et miljø, hvor borgerne oplever en høj grad af muligheder for valg i hverdagen, både i forhold til fællesaktiviteter, og også i forhold til det sociale fællesskab.

Du kan forvente at blive klædt på til opgaven med indkøringsvagter, introkursus og overlevering fra dine nye kollegaer.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Vi indhenter børne- og straffeattest.

Yderligere oplysninger

Spørgsmål til stillingerne kan rettes til daglig leder, Bente-Marie Christensen på bench@slagelse.dk eller på telefon 51 59 39 69.

Ansøgningsfrist

Der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler frem til ansøgningsfristen den 1. juli 2023.

Og ansættelserne vil også ske løbende.