Gå til sidens indhold

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune

Vikarer til Enkeltindsatserne på Autisme Center Vestsjælland

Ønsker du at være med til at give mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF) et liv, hvor deres behov, håb og drømme er i fokus, så er du måske vores nye vikar i Enkeltindsatserne.

Vi søger mennesker, som er nysgerrig på pædagogik og som har lyst til at udvikle sin faglighed inden for specialområdet. Du skal kunne navigere i en arbejdsdag, hvor der primært vil være 1:1 samspil med borgeren, da vores målgruppe har brug for skærmede rammer for trivsel. Målgruppen er unge mennesker med ASF med massiv problemskabende adfærd, når rammerne ikke understøtter deres behov. Arbejdet kræver, at du arbejder selvstændigt, men samtidig samarbejder med dine kollegaer. Det er et krav, at du fleksibel og kan arbejde i sommerferien.

Om ACV

Autisme Center Vestsjælland (ACV) er en stor virksomhed under Slagelse Kommune indenfor specialområdet, hvor vi pt. ca. er 600 medarbejdere.
Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside

Om Enkeltindsatserne

Enkeltindsatserne er et botilbud til mennesker med ASF, som har brug for 1:1 med mulighed for 2:1 normering.

Der er plads til 6 borgere fordelt på to huse (på adresserne Rosenkildevej 61 og Rosenkildevej 77, 4200 Slagelse), hvor alle lejligheder er skærmet med egen indgang. Vi ser faglighed, evaluativ tænkning, samarbejde og ydmyghed som grundstenen i vores pædagogik. Den pædagogiske referenceramme er low arousal, sansestimulation, total-kommunikation, neuropædagogik og de 10 H’er.

Som medarbejder i Enkeltindsatserne bliver man en del af seks teams, der vægter samarbejdet højt, både med borgeren, pårørende, kollegaer og andre faggrupper – da vi tror på, at vi kan lykkes i fællesskab. Vores mål er, at alle borgere bliver set, hørt og understøttet i at leve et liv, der tilgodeser deres behov, håb og drømme.

Om ansættelsen

Der vil være løbende ansættelse frem til den 1.juni. Ansættelse er på 8 timer med rig mulighed for at få flere timer.

Om arbejdstider

Ligger mellem kl. 7-22 (5-10 timers vagter), skiftende morgen og aften, samt weekender. Ansættelsen omfatter ikke natarbejde, da der er nattevagter ansat på begge adresser.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte daglig leder Ann-Kristina L. Russell på telefon 40 31 73 84 eller på mail annks@slagelse.dk