Gå til sidens indhold

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune

Pædagoger, PAU eller lignende profiler med særlige kompetencer til bocenter på specialområdet

Man skal være af en særlig støbning for at arbejde på Følstruphusene i Nødebo, hvor vi søger nye kollegaer. Følstruphusene består af syv afdelinger, der danner rammen for 59 voksne borgeres hjem og liv - borgere med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Borgerne, du møder her, er vidt forskellige. Du vil møde nogle, som sidder i kørestol, nogle er dårligt gående og andre løber stærkt. Nogle borgere har Downs syndrom med demens; en del af borgerne befinder sig inden for autismespektret. Alle borgere har udfordringer, som kræver noget særligt at os - og af dig.

Forudsigelighed, visuelt struktureret pædagogik og kommunikation er nøglebegreber for os, og værktøjer som BoardMaker, GoTalkNow og MemoAssist er ofte i brug. Miljøet og dagligdagen er på den vis tilrettelagt, for at skabe et hjem for denne særlige gruppe borgere. Fælles for alle borgerne er, at de har brug for at du er empatisk, nærværende og lyttende. Du skal kunne se det enkeltes menneskes ressourcer og understøtte disse for at sikre livskvalitet.

Omsorgsopgaven - at modtage hjælp til personlig pleje og hygiejne - er vigtig for borgerne, så det skal du kunne gå til med indlevelse og værdighed og være afklaret omkring. Prøv at læse i Socialpædagogen s. 6, hvordan også det at skrifte en ble kan ses som en pædagogisk mulighed for at skabe en relation. Enkelte borgere kræver ofte liftning.

Udover borgerne, vil du møde en personalegruppe, som glæder sig til nye kolleger og står klar med åbne arme :-) Vi tager hensyn til hinanden i planlægning og varetagelse af dagens opgaver og støtter og hjælper hinanden. Vi bruger hver vores faglighed til at bidrage til livsglæden og livskvaliteten - vi tror på, at det er forudsætning for udvikling.

Vi arbejder systematisk med borgernes indsatsmål, med faglige metoder og dokumentation, og med hver vores faglighed er vi fælles om kerneopgaven. Det betyder, at uanset hvilken faglig baggrund du har, så deles vi om de samme opgaver.

Og hvad er så kerneopgaven?

 • Vedligehold og udvikling af borgernes færdigheder.
 • Kontaktpersonansvar for den social- og sundhedsfaglige indsats, administration og praktiske opgaver.
 • Totalkommunikation - også med velfærdsteknologiske hjælpemidler.
 • Grundlæggende omsorg og pleje.
 • Og vi lægger vægt på systematisk dokumentation af den faglige indsats.

Vi forventer, at du

 • har en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse OG kan kombinere pædagogik og pleje
 • kan se værdien af - og bruge din specielle faglighed i - det nære udviklingsarbejde samt holde det vigtige fokus på udvikling og vedligehold af borgernes færdigheder
 • bidrager med din faglige viden til at skabe bedste muligheder for livskvalitet og udvikling for borgerne
 • har lyst til at dele din viden med os - og arbejde sammen mod fælles mål, der tager udgangspunkt i borgerens behov
 • har en veludviklet mentaliseringsevne og møder borgerne med empati, respekt og anerkendelse for deres individuelle personligheder og integritet.

Vi tilbyder dig

 • at samarbejde med en gruppe borgere med særlige behov, der dagligt beriger og udfordrer os
 • at samarbejde med en gruppe medarbejdere og ledere med fokus på faglig sparring og med hjertet på rette sted
 • en arbejdsplads hvor også de store temaer, såsom menneskesyn og selvbestemmelse, bliver taget alvorligt
 • en arbejdsplads med fokus på faglig kvalitet og udvikling
 • gode mulighed for at sætte dine kompetencer i spil, tilegne dig nye kompetencer og præge udviklingen i Bocentret.

Hvor og hvornår?

Der er skiftende arbejdstider med arbejde hver anden weekend og på helligdagene. Arbejdstiden ligger mellem 6.30 og 23.00. Følstruphusene ligger meget smukt i Nødebo på bredden af Esrum Sø, ca. syv kilometer fra Hillerød. Stillingerne er på mellem 30-37 timer om ugen.

Er det dig?

Kan du se dig selv i alt dette, så søg flere oplysninger på vores hjemmeside. Har du yderligere spørgsmål, kan du ringe til afdelingsleder Betina Haa Sørensen på telefon 72 32 60 95 eller afdelingsleder Inger Fuglsang på telefon 72 32 61 11.

Frist

3. december.
Skriv gerne i din ansøgning, hvor mange timer du søger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.