Gå til sidens indhold

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune

Social- & Sundhedsuddannet/terapeut til Skovhusets dagcenter

Medarbejder med terapeutisk eller social- og sundhedsfaglig uddannelse til Skovhusets dagcenter, Skovkilden på 20 timer om ugen.

Hvem er vi?

Vi er et dagcenter ved navn Skovkilden, som er en del af Plejehjemmet Skovhuset.  Vi har dagligt visiteret 22 dagcentergæster, som kommer i tidsrummet 10 til 14 på hverdage. Der udover har vi delt os i flere mindre tilbud, bl.a. har vi to gange om ugen et mobilt dagcenter, og tre gange om ugen er vi i Bakkehus, som ligger ude ved Kagerup station.

I Skovkilden er det målet, at såvel dagcentergæster som Skovhusets beboere, har et inspirerende sted at gå hen, som både beriger i samværet, og giver den enkelte en tilpas aktiv hverdag. Vi har fokus på at kunne tilbyde træning, oplevelser med ture ud af huset med vores egen lille bus, kreative aktiviteter – bl.a. i vores værksted, i vores lille have med drivhus/orangeri og i vores lille anneks, Skovhytten.

Du bliver en del af et stærkt team, med plads til sparring, intern læring og med mulighed for kompetenceudvikling.

Teamet vægter særligt tilbud om et aktivt ude liv, kognitiv træning i form af quiz, spil, sang m.m., cykling, træning individuelt og i hold, mad i forhold til årets traditioner m.m.

Teamet som du kan blive en del af, rummer flere forskellige fagligheder, og alle deltager i hverdagens små som store opgaver efter oplæring. Som faggruppe er vi so.su. assistenter, sygehjælper, pædagoger, sygeplejerske, ergoterapeut og psykomotorisk terapeut.

Det forventes, at alle holder deres uddannelse ajour i forhold til opgaverne, der er i dagcentertilbuddene og byder ind på skift, samt giver mulighed for sparring med de forskellige faglige vinkler.

Du kan læse mere om Skovkilden og Skovhuset på Hillerød Kommunes hjemmeside via hillerod.dk.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde en stilling på 20 timer, med arbejde 4 dage om ugen altid fri om mandagen, som er ledige fra 1 december 2021 eller efter aftale.

Den person vi søger, er en som har demensviden/uddannelse, og som vil blive tilknyttet vores demensgruppe, som overvejende omhandler det lille dagcenter.
Her er det de små oplevelser, det sociale samvær og det at træne/aktivere dagcentergæsterne både fysisk og kognitivt. Opgaverne kan være meget vekslende og det er op til teamet og dig, at få tilpasset tilbuddet til den enkelte målgruppe, hvilket kan være svingende.
Gruppen af borger består dagligt af 6 deltager og vi planlægger med at der overvejende er to personaler ved denne gruppe.

Hvem er du?

Vi søger en kreativ kollega, som er faglig dygtig og en god teamspiller, og gerne med erfaring med aktiviteter og træning til ældre. Du har en terapeutisk eller en sundhedsfaglig uddannelse. Du kan omsætte din viden og erfaring i forhold til den enkelte borgers behov, samt bidrage med dette i forhold til de overordnede formål for dagcenterets aktiviteter.

Du har lyst til at være en aktiv medspiller i en tværfaglig gruppe, og være med til at udvikle stedet til et aktivt sted at være som dagcentergæst. Du har almindelig kørekort, og har mod på at køre ud på ture, da Skovkilden dagligt kører ture med vores egne små busser. Så hvis du kan være med til at skabe meningsfyldte aktiviteter for dagcentergæsterne, og herved skabe bevægelse i nuet, så ser vi gerne din ansøgning.

Det praktiske

Stillingen er ledige pr. 1. oktober 2021 og senest den 1. december eller efter aftale.

Ansøgningsfrist er den 17 oktober 2021.

Ansættelsessamtalerne finder sted i uge 42 og 43. Du skal forvente et ansættelsesudvalg der er tværfagligt sammensat.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingens indhold hos områdeleder Lone Thomsen, lth@hillerod.dk, telefon 72 32 66 60.


 

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.