Gå til sidens indhold

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune

Vikarer / pædagogmedhjælpere til Bocenter for unge og voksne med særlige behov

Bliv vikar på Bocenter for unge og voksne med særlige behov.
Har du brug for at supplere SU'en? Eller en anden indtægt. Og vil du bruge tiden på noget, der betyder noget for andre. Måske passer det ind i dit studie, og du trænger til noget praksiserfaring, eller måske har du bare tid til overs og vil gerne prøve kræfter med vores verden.

Hvem skal du samarbejde med?

Først og fremmest samarbejder du med borgerne, som er mennesker med mange forskellige særlige behov. Du samarbejder med borgeren om at få størst mulig bestemmelse over eget liv og at finde frem til, hvad der er livskvalitet for den enkelte. At køre en tur i kørestolen ned til søen med de andre. At kigge på iPad med dig - eller at lave bål med udelivsgruppen.

Som vikar har du også praktiske opgaver. Det kan være du skal vaske køleskabe, smøre madpakker eller vaske tøj – eventuelt sammen med borgerne. Kort sagt, skal du være indstillet på at smøge ærmerne op og give en hånd med til at få den praktiske dagligdag til at fungere.

Omsorgsopgaven – at modtage hjælp med personlig hygiejne og pleje – er vigtig for mange af borgerne, så det skal du kunne gå til med indlevelse og værdighed, og være afklaret omkring. Prøv at læse her i Socialpædagogen uge 34 side 6, hvordan dette lidt tabubelagte emne kan ses som en pædagogisk mulighed for at skabe en relation med borgeren – på Bocentret er det en meget vigtig del af kerneopgaven.

Sådan arbejder du

Du har en fast tilknytning til Bocentret og til en bestemt afdeling; det kan være på Vingen i Hillerød eller på Følstruphusene i Nødebo. Du får et fleksibelt arbejde uden fast timetal, men du kan regne med, at vi får brug for dig med jævne mellemrum.

Hvor, hvornår og hvor meget?

Vi har brug for at udbygge vores team af tilkaldevikarer på især døgnområdet, men også nattevagt. Vagterne er på minimum fem timer, og du får timeløn efter gældende overenskomst.

Er det dig?

Kan du se dig selv bidrage til dette samarbejde og er over 18 år, så send en kort ansøgning og CV, så snart du har sat det sidste punktum.

Hvis du har brug for at vide mere om arbejdet, så kan du kontakte afdelingsleder Inger Fuglsang på telefon 72 32 61 11.

Vi glæder os til at høre fra dig – skriv allerede nu for vi ansætter løbende.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.