Gå til sidens indhold
Billedet viser Gladsaxe Kommune i en given situation. Klik for at gå til Gladsaxe Kommune forside.

Kollega på deltid til Børne- og Musikafdelingen på Gladsaxe Hovedbibliotek

Børne- og Musikafdelingen på Gladsaxe Hovedbibliotek har mange forskellige opgaver og møder byens borgere i mange fora. På biblioteket mødes borgerne i to betjeningssteder, et i børnebiblioteket og et i Informationen. Derudover formidles børnelitteratur i mødet med børn, når de går i dagtilbud eller skole. Vi formidler musikoplevelser til de voksne gæster i lytteklubber og i lokale samarbejder om koncerter.

Vi søger en ny kollega til at indgå i dette mangfoldige og spændende biblioteksarbejde. I stillingen er der overordnet to opgaveområder

  • Deltagelse i materialehåndteringen med fremfinding af reserveringer, kassation af ikke længere relevante materialer og præsentation af en stor og varieret samling på inspirationsudstillinger og skråhylder i massevis.
  • Formidling af børnelitteratur til de ældste gæster i børnebiblioteket og til børn og unge, som vi møder i skoletiden.

Vores forventninger til dig er, at du

  • har relevant uddannelse og erhvervserfaring som bibliotekar, biblioteksassistent eller lignende
  • har erfaring og interesse for litteraturformidling til de ældste børn og unge
  • finder glæde ved lige dele praktiske og formidlingsmæssige opgaver i en travl hverdag

Vi søger først og fremmest en idérig og handlekraftig kollega, der hælder til pragmatiske løsninger og bidrager til et godt samarbejde både i afdelingen og med vores samarbejdspartnere.
Ansøgere med kendskab til Cicero, og meget gerne IMS, fra tidligere ansættelse i et bibliotek vil blive foretrukket.

Stillingen er på 25 timer pr. uge med 1-2 aftenvagter til kl. 19 samt vagt hver 4. lørdag i sommerhalvåret og hver 4. weekend i vinterhalvåret.
Stillingen er ledig fra 1. marts 2022.

Gladsaxe Bibliotekerne består af Hovedbiblioteket, tre filialer og en biograf med bibliotek. Vi er organiseret i tværfaglige afdelinger i de fem huse, og derudover arbejder vi i tværgående teams med særligt fokus på udvikling og koordinering af kommunikation, arrangementer, logistik og læring for børn.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Børne- og Musikafdelingen, Rikke Lene Larsen på telefon 27 45 37 09.

Frist

Send din ansøgning via stillingsopslaget senest 30. januar 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 8.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.