Gå til sidens indhold
Billedet viser Gladsaxe Kommune i en given situation. Klik for at gå til Gladsaxe Kommune forside.

Kan du skabe læseglæde og fællesskab i et aktivt lokalområde?

Så er det dig, vi leder efter til Mørkhøj Bibliotek.

Hver dag myldrer det ind med børn på Mørkhøj Bibliotek, som leder efter spændende bøger og læseoplevelser. Der skal du stå klar til at tage imod dem og åbne deres øjne for historier, fortællinger og den gode børnelitteratur. De skal have noget med hjem, de kan gå på opdagelse i.

Vi søger en kollega, som kan understøtte vores vision om at gøre Mørkhøj Bibliotek til et naturligt samlings-og mødested i Mørkhøj. I 2022 åbner vi Forvandlingens have – et helt nyt byrum mellem skole og bibliotek. Der kommer en ny profillegeplads, og der bliver plads til fællesskab, aktiviteter og arrangementer for og med de mange beboere i Mørkhøj. Med det nye byrum får vi en unik mulighed for at skabe nye oplevelser og også rykke vores aktiviteter udenfor i nye rammer.

Mørkhøj Bibliotek har en samarbejdsaftale med Mørkhøj Skole og til dels Enghavegård Skole, der betyder, at vi cirka får 20.000 besøg årligt af elever fra skolen, som fylder positivt meget.

Du vil indgå i den daglig drift af børnebiblioteket og have udlånsvagter, afholde book talk, lave udstillinger, materialepleje mm. Du skal også være en del af Gladsaxe Bibliotekernes tværgående Team Arrangementer, hvor du skal byde ind med arrangementer både på Mørkhøj Bibliotek og på tværs af de øvrige biblioteker.

Vi har også et samarbejde med Social Balance, en tværgående indsats med fokus på at udvikle et godt og velfungerende lokalt miljø. Det giver os mulighed for at arbejde tættere med de lokale aktører og skabe rammer om gode fællesskaber på biblioteket og i området.

Vores ønsker til dig

Du har erfaring med nyskabende formidling til børn og unge både i det daglige og til arrangementer og events, og du kan tage imod både daginstitutioner, skoleklasser og børnefamilier. Du er idérig og god til at samarbejde, og du har lyst til at prøve nye ting. Du kan planlægge og gennemføre arrangementer enten alene eller sammen med dine kolleger. Med afsæt i et godt og velfunderet bibliotekstilbud kan du gribe de nye muligheder, der opstår og få dem til at blomstre.
Du har et godt humør, og du er god til at skabe og pleje relationer og tænke dem ind i det daglige arbejde. Du er helhedsorienteret og har fokus på samarbejde både med resten af Gladsaxe Bibliotekerne og med lokalområdet.

Vi forventer, at vi skal lave projekter med tosprogede Det vil derfor være et plus, hvis du har erfaring med og interesse for det arbejde, særligt med børn og unge mennesker.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på 30 timer og vi vil gerne have du starter den 1. december 2021.

Din arbejdstid vil ligge mellem kl. 8.30-18.15 mandag til fredag og 9-14.15 på lørdag. Der vil være 1-2 vagter til kl. 18.15 om ugen og 1 vagt hver 3. lørdag.

Du vil primært have udlånsvagter i Mørkhøj, men der vil også være mulighed for at få vagter i de andre bibliotekshuse.

Vil du vide mere

Er du interesseret i at vide mere om os, inden du søger stillingen, er du meget velkommen til at kontakte filialleder af Bibliotek+, Mørkhøj Bibliotek og Værebro Bibliotek Martin Timmermann Andersen på 40 13 63 44 og børnebibliotekar Rikke Skouboe på 39 57 64 36.

Ansøgning

Send din ansøgning via stillingsopslaget senest 26. september 2021.
Samtaler vil finde sted på Mørkhøj Bibliotek den 4. oktober 2021, og eventuel 2. samtale den 8. oktober 2021.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.