– med blik for det hele menneske og lyst til at skabe meningsfulde hverdagslivVi leder efter dig, der kan kombinere faglig dybde med nærvær i mødet med andre
Når du lykkes, så er det når du er med til at skabe meningsfuld dagligdag for beboerne. Vi er på besøg i borgernes liv og hjem, og deres behov er ofte komplekse.
Du vil opleve, at vi på Egegården sætter stor pris på at sparre både inden for egen faglighed og i tværprofessionelt samarbejde.
Du får mulighed for at arbejde med en meget givende målgruppe, hvor mange af beboerne har meget at byde på med hele deres levede liv. Du lærer både beboere og deres familier at kende, og har æren af at skabe liv og mening i for mennesker i deres sidste hjem.
Vi tænker, at du kan spejle dig i mange af disse faglige og personlige kompetencer
Du både giver og tager i arbejdsfællesskabet. Du tilbyder dine kompetencer og byder ind med dine perspektiver. Og lige så vigtigt er, at du melder dig på banen, når du er tvivl eller har spørgsmål, for det er i samarbejdet vi bedst imødekommer borgerens behov.
Du kan sætte dig spor og inspirere andre. Du er i stand til at løfte kompetencer, refleksioner og handlekraft hos kollegerne, fx plejepersonalet, gennem nysgerrig dialog. Du skal arbejde i flere afdelinger på af Egegården. Med tiden bliver du et kendt ansigt på hele Egegården.
Du må også gerne være lidt praktisk anlagt. Vi er med til at klargøre boliger, så det hele spiller fra første dag. Man kan måske mene, at det er en pedelopgave, og han hjælper også til – men dit bidrag er afgørende for at skabe en tryg overgang på et kritisk tidspunkt i borgerens liv.
Du har din faglighed på plads – og gerne speciale i dysfagi. Du forstår din rolle i forhold til at leve op til sundhedsloven og serviceloven, og evner at dokumentere, så kollegerne har udbytte af det. Din værktøjskasse som ergoterapeut er godt fyldt op. Vi er særligt på udkig efter en kollega med speciale i dysfagi, og hvis du ikke har specialiseret dig endnu, så skal du være klar til det.
På Egegården tør vi tænke utraditionelt – og du skal være med
Du kommer til et hus, hvor der er vide rammer til at afprøve nye ideer. Vi har fx omorganiseret træningen, så mænd fik mulighed for at træne i rammer, de selv har været med til udvikle. Det indeholdt dart, bowling og boksning til tonerne af musik fra det gamle Vesterbro. Når du starter, skal du være med til at genstarte det arbejde, og udvikle nye meningsfulde tilbud.
Du har fri weekender og helligdage og har en senvagt om ugen. Lige nu er det til kl. 19.00.
Lidt mere om rekrutteringsforløbet
I din ansøgning vil vi rigtigt gerne høre om, hvad du er blevet grebet af i dit arbejde, og hvor du især oplever at have bidraget med noget meningsfuldt som ergoterapeut.
Vil du vide mere om jobbet eller besøge os, så tag endelig fat i daglig leder Helle Stougaard som træffes bedst mellem 10.00-13.00 på telefon 51 37 15 86. Du må også gerne ringe til din kommende kollega fysioterapeut Maja Nørr-Larsen på telefon 21 33 93 65.
Frist
Stillingen er til besættelse fra 1. september eller snarest derefter og ansøgningsfristen er mandag den 18./8. 2025 kl. 8:00.
Vi holder første samtale den 21. august 2025 kl. 8.00-12.00 og anden samtale den 25. august 2025 fra kl. 8.00-12.00.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Dine kommende kolleger i ergo/fys-teamet, Maja og Carsten I Gladsaxe tager vi udgangspunkt i borgernes og virksomhedernes behov og trivsel i alt, hvad vi gør. Bæredygtig velfærd og udvikling er en mærkesag for os og vi arbejder for både social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Med FN’s verdensmål som ramme ser vi en bæredygtig fremtid som noget, vi skaber sammen – med borgere, virksomheder, foreninger og lokalsamfundet. Du kan læse mere om vores mål i Gladsaxestrategien. Ingen ansatte i Gladsaxe Kommune må ryge eller bruge tobaksrelaterede produkter i arbejdstiden, som for eksempel snus og vapes.Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn/identitet, seksualitet, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.