På Rosenstien vil du blive en del af et team, som i fællesskab, løser alle hverdagens opgaver og aktiviteter omkring og med beboerne.
Rosenstien er delt op i 8 små huse, hvor der bor 7 beboere i hvert hus.
Som SSA i dagvagt vil du skulle have det sygefaglige overblik, i samarbejde med afdelingens sygeplejerske, over 14 beboere, samt kunne indgå i plejen når en af de faste SSH/ufaglærte ikke er på arbejde.
Hos os bliver det din fornemmeste opgave at få det sundhedsfaglige og det socialpædagogiske til at mødes til gavn for den enkelte beboer.
Vi har et højt tværfagligt miljø med både, sygeplejersker, aktivitetspædagoger, ergo- og fysioterapeuter, demenskoordinator, farmaceut, musikterapeuter, plejehjemslæge og mange flere.
Vi arbejder med et helhedsorienteret perspektiv og ud fra Tom Kitwoods teorier om personcentreret omsorg.
I 2025 skal vi arbejde videre med at implementerer BPSD-konferencer, højne demensfagligheden ved blandt andet brugen af 5-punkts-øreakupunktur, BBAUM og sanseprofiler.
Vi forventer, at du
- finder dokumentation vigtig
- er nysgerrig, empatisk og undersøgende i forhold til at få andre mennesker til at trives
- kan arbejde selvstændigt, tage initiativ og ansvar
- har lyst og mod til at samarbejde med erfarne kolleger
- formår at skabe ro og tryghed omkring dig
- vægter beboernes egne ønsker og selvbestemmelsesret meget højt
- kan lide at bruge dig selv og har højt humør
Så kan vi tilbyde
- 37 timer i dagvagt med weekendvagter hver 3. weekend
- at matche dine kompetencer i opgaveløsningen
- mulighed for at tilrettelægge sin arbejdsdag sammen med dine kollegaer
- en arbejdsplads, hvor den enkelte ikke ved det hele, men hvor faglige diskussioner er en del af vores hverdag
- mulighed for faglig udvikling
Rosenlund er opdelt i fem huse, to huse, hvor der bor mennesker med demens, to huse, hvor der bor mennesker med funktionstab, grundet alderdom og et hus, hvor der bor mennesker med psykiske sygdomme eller følger efter forskellige former for stofmisbrug. Alt i alt et levende og meget alsidigt hus.
Alle vores beboere er enestående og unikke, og som ansat på Rosenlund gør vi en dyd ud af at hjælpe vores beboere med at leve livet, med de vaner og rutiner som har formet deres hverdag hidtil, men som nu skal udleves i nye og forandrede omgivelser. Vi går op i, at det er beboerens ønsker, behov og drømme, der er retningsgivende for vores arbejde, og lægger vægt på at musikken er et naturligt element, som bruges til at regulere arousal og understøtte relations- og omsorgsarbejdet. Musikken kan skabe intime rum, der vækker erindringer om stemninger, dufte og bevægelser, og den kan bidrage til en følelse af identitet, selvværd og genoplevelse af tidligere styrker og ressourcer.
Rosenlund er altså først og fremmeste beboernes hjem og dernæst også en arbejdsplads. Alle, der er ansat på Rosenlund, er ansat til at bidrage til beboernes hverdagsliv og livskvalitet. Så uanset hvilken funktion og faggruppe du er ansat i, så skal du have lyst til at være tæt på beboerne, samt blive og være en del af deres liv.
Stærke arbejdsfællesskaber er med til at sikre en organisations robusthed. At vi bruger vores ressourcer optimalt til gavn for kerneopgaven – samtidig med, at vi trives som individer og som fællesskab. Jo hyppigere der sker forandringer og jo højere kompleksitet, vi er udsat for, jo mere har vi brug for hinanden og for fællesskabet, for at kunne lykkes og trives. Vi har brug for, at du hviler i egen faglighed, og at du er klar til at bidrage til arbejdsfællesskabet, med det ene tilbagevendende fokus, at vores beboere trives.
Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse pr. 1. maj 2025 eller hurtigst muligt.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principper i Ny løn.
Hvis du er blevet nysgerrig og vil høre mere om jobbet,
så er du velkommen til at kontakte koordinator Rikke Emilie Myhlendorff på telefon 51 67 73 65.
Eller tjekke
Rosenlunds hjemmesideAnsøgningsfrist
14. april 2025.
I Gladsaxe tager vi udgangspunkt i borgernes og virksomhedernes behov og trivsel i alt, hvad vi gør. Bæredygtig velfærd og udvikling er en mærkesag for os og vi arbejder for både social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Med FN’s verdensmål som ramme ser vi en bæredygtig fremtid som noget, vi skaber sammen – med borgere, virksomheder, foreninger og lokalsamfundet. Du kan læse mere om vores mål i Gladsaxestrategien. Ingen ansatte i Gladsaxe Kommune må ryge eller bruge tobaksrelaterede produkter i arbejdstiden, som for eksempel snus og vapes.Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn/identitet, seksualitet, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.