Gå til sidens indhold

Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune

To medarbejdere til miljøområdet i Gladsaxe Kommune

Har du lyst til at arbejde med virksomheder og spildevand og understøtte erhvervsudviklingen i en kommune i rivende udvikling? Så er du måske den ene af to nye medarbejdere i miljøafdelingen i Gladsaxe Kommune.

Vi tilbyder to spændende job med personlige og faglige udviklingsmuligheder inden for myndighedsbehandling på virksomheds- og spildevandsområdet. Du får masser af ansvar og handlerum fra start – og samtidig har vi fokus på, at der skal være balance mellem arbejdsliv og fritidsliv.

Hvad kan vi tilbyde?

I virksomhedsgruppen er vi fem medarbejdere, der blandt andet arbejder med:
  • Miljøgodkendelse af forurenende virksomheder
  • Tilladelser til afledning af spildevand fra industri
  • Tilladelser til fysisk tilslutning til offentlig kloak
  • Nedsivningstilladelser til regnvand
  • Miljøtilsyn på virksomheder
  • Genesager om lugt, støj og støv
  • Anvisning af bygge- og anlægsaffald
  • Erhvervsaffald
  • Midlertidige bygge- og anlægsaktiviteter

Vi fordeler opgaverne imellem os på baggrund af vores profiler og interesser.

Virksomhedsgruppen er involveret i kommunens planer om separatkloakering af kommunens kloakker, som i dag primært er fælleskloakeret. Separatkloakeringen kommer til at ske over de næste 35-40 år. Vi skal være med til at vejlede og hjælpe borgerne godt igennem deres separering og være primus motor på administration og sagsbehandling af grundejernes separering. Det handler både om det konkrete sagsbehandlingsarbejde og om udviklingen af et effektivt sagsbehandler flow, herunder at bidrage til projekter om automatisering af dele af sagsgangene. Den ene af de to stillinger forventes at have fokus på denne opgave.

Det daglige arbejde består i høj grad af dialog med både borgere og virksomheder, og sker i tæt samarbejde med dine kolleger på området. Vi er oftest to sagsbehandlere på de tungere sager, så du har mulighed for at sparre med en kollega. Derudover deltager vi i tværgående samarbejde med andre kommuner og interessenter.

Hvem er du?

Vi forventer, at du har en relevant, videregående uddannelse som f.eks. ingeniør, miljøplanlægger, biolog, naturgeograf eller miljø teknolog. Derudover lægger vi vægt på, at du:
  • kan sætte dig ind i lovgivning og omsætte den til praksis, med forståelse for detaljer.
  • kan arbejde selvstændigt og systematisk med dine opgaver.
  • finder det naturligt at tage ansvar for at dyrke og opbygge gode relationer.
  • er stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation.
  • har fokus på den gode professionelle dialog med borgere og virksomheder.
  • bidrager konstruktivt til et godt arbejdsmiljø, en fælles kultur og et stærkt fagligt miljø.
  • er en holdspiller med blik for helheder, så du er bevidst om, hvornår andre skal på banen, fx andre fagområder og samarbejdspartnere.

Det vil være en fordel, hvis du har let ved at sætte dig ind i it-systemer og beregningsmetoder samt arbejde med GIS-kort.
Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til forvaltning indenfor miljøområdet, men nyuddannede kan også komme i betragtning.

Hvem er vi?

Du kommer til en forvaltning med et højt ambitionsniveau, positiv stemning og fokus på samarbejde på tværs af organisationen.

Du vil have din daglige gang i Miljøafdelingen på Gladsaxe Rådhus, hvor vi er cirka 30 engagerede og dygtige kolleger. Vi er en god blanding af unge og mere erfarne kolleger, hvor der er plads til grin og kollegialt samvær. Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der i perioder kan være rigtig meget fart på, men hvor vi er gode til at understøtte hinanden på tværs.

Vi har et godt og veltilrettelagt introforløb for nye kollegaer i Team Virksomheder og Affald, hvor du bl.a. vil blive tilknyttet en kollega med henblik på sidemandsoplæring

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse er fra 1. december 2024 og er på 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter kvalifikationer og overenskomst. I Miljøafdelingen er der mulighed for at arbejde hjemmefra op til to dage om ugen, og vi understøtter naturligvis adgang til efteruddannelse og deltagelse i netværk og konferencer.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er 9. oktober 2024.
Vi forventer at afholde første samtaler den 21. og 22. oktober 2024 og anden samtaler den 28. oktober 2024.

Hvis du vil vide mere

Vil du vide mere om stillingerne, så kontakt teamleder Cecilie Juhl Stentoft, telefon 21 65 61 23 eller miljømedarbejder Bibbi Walsh på telefon 39 57 59 31. Og har du brug for det, så tag gerne fat i os for en kaffesnak eller en ”walk and talk”, før du søger.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn/identitet, seksualitet, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.