Gå til sidens indhold
Billedet viser Gladsaxe Kommune i en given situation. Klik for at gå til Gladsaxe Kommune forside.

SSA'er - dag og aften (genopslag) til Egegården plejeboliger afd. A

Lidt om afd. A og Egegården

I afd. A er fagligheden omdrejningspunktet for vores samarbejde i dagligdagen. Vi bruger hinanden til faglig sparring, og på vores daglige møder morgen og formiddag deler vi viden om beboerne, og vi reflekterer sammen på tværs af faggrupper. Vi har ugentlige møder, hvor særlige faglige emner er på dagsordenen, og vi har månedlige assistentmøder, beboerkonferencer og faglig supervision med en ekstern konsulent. Med faglig sparring, refleksion og videndeling spiller vi hele tiden hinanden bedre. Vi er samtidig gode til at planlægge og skabe struktur i hverdagen, så vi får brugt den enkeltes ressourcer og kompetencer bedst muligt.

Stemningen i afd. A er god og emmer af faglige ambitioner og engagement. Du vil hurtigt fornemme, at der er højt til loftet, og vi er aldrig bange for at gå nye veje. Humor og et godt grin er vigtig for os i en travl hverdag.

Som ny i afd. A får du en mentor som faglig og kollegial sparringspartner. Du får også tilknyttet en kontaktsygeplejerske, der er ansvarlig for din sygeplejefaglige oplæring og udvikling. Som nyansat gennemfører du et e-learningforløb i demens og deltager i to dages undervisning i personcentreret omsorg. Der er gennem hele ansættelsen gode muligheder for faglig og personlig udvikling som ansat på Egegården.

Vi betragter lidt Egegården som en by i byen for vores beboere: Vi har egen fysioterapeut, ergoterapeut, frisør, fodterapeut, tandlæge og huslæge, og så har vi en skøn café, som beboerne og deres familie kan benytte.

Som ansat på Egegården kan du også købe god mad til en fornuftig pris i cafeen, og du kan købe mad med hjem. Du kan også benytte Egegårdens eget fitnesscenter uden for arbejdstiden. Som ansat i Gladsaxe Kommune har du gratis adgang til kommunens svømmehaller og skøjtehal, mulighed for at booke gratis badmintonbane, mulighed for et gratis forløb på Folkeuniversitetet hvert år og en række andre attraktive personalegoder

Lidt om jobbet

Vi søger en dagvagt og en aftenvagt. Timetal og weekendarbejde aftales individuelt. Tiltrædelse efter aftale.

Hvis du kan se dig selv som en del af vores fantastiske og ambitiøse team og godt kunne tænke dig at fornemme stemningen i afdelingen, så er du velkommen til at kigge forbi. Du kan også ringe til koordinator Christina Petersen på telefon 51 54 89 98 eller faglig koordinator Pernille Parknov på telefon 23 62 99 13 for at høre mere. Du kan læse mere om assistentopgaverne hér.

Frist

Send din ansøgning via linket senest onsdag den 14. juni 2023.  Vi indkalder til samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.