Gå til sidens indhold
Billedet viser Favrskov Kommune i en given situation. Klik for at gå til Favrskov Kommune forside.

Børnehuset Vesterskovvej i Hadsten søger engageret pædagog til afd. Skoven

Børnehuset Vesterskovvej i Hadsten søger snarest muligt en engageret pædagog til afd. Skoven.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge.

Børnehuset Vesterskovvej
Vi er en spændende integreret institution i Hasten med dejlige rum og højt til loftet. Vi er tæt på skoven, engen og byen og bruger flittigt vores nærområde til at gå på opdagelse i. Børnehuset har en stærk ambition om at skabe det bedst mulige børneliv for alle børn. Vi har bl.a. fokus på tidlig indsats for børn i udsatte positioner. Du vil blive ansvarlig for at tilrettelægge alsidige læringsmiljøer i samarbejde med dine kolleger. Vi samarbejder på tværs af afdelingerne for at fremme mulighederne for trivsel, læring, udvikling og dannelse for alle børn.

Børnehuset Vesterskovvej er en integreret daginstitution med ca. 130 børn i alderen 0-6 år. Vesterskovvej rummer fire afdelinger: Larverne, som er vores lille specialgruppe; Huset, som er en traditionel børnehave med tre grupper; Skoven, som er vores skovbørnehave med tre hold. Endelig har vi en lille vuggestuegruppe, Billerne.

I afd. Skoven er vi ude af huset hver dag ca. fra kl. 9.00-14.00. Vi arbejder i tre hold, med to-tre voksne på hvert hold. Vi går ud på ture i nærområdet, samt tager bussen ift. at komme lidt længere væk. Det er vigtigt for os at tænke vores pædagogiske praksis ind ift. årstiderne. Vi arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner, hvor der er vekselvirkning mellem strukturerede og ustrukturerede aktiviteter. Vi laver aktiviteter og bruger naturen som læringsrum og snakker om de ting, vi oplever på vores vej. Vores fokus er at se muligheder frem for begrænsninger. Vi har altid fokus på det enkelte barn ift. fællesskabet.

Dine faglige kvalifikationer
 • Du er pædagoguddannet og brænder for at arbejde med udvikling for de 3-6-årige.
 • Du kan arbejde understøttende med udgangspunkt i børneperspektivet.
 • Du har fokus på udvikling af pædagogisk faglighed i en professionel praksis.
 • Du kan indgå respektfuldt i sociale relationer og samarbejde med andre.
 • Du skal kunne lede børnegrupper, hvor du organiserer og skaber inspirerende og inkluderende læringsmiljøer både inde- og udenfor.
 • Du er anerkendende i din praksis med fokus på professionel kommunikation.
 • Du skal kunne samarbejde med forældrene om at skabe den bedste udvikling for barnet.
 • Du har måske kendskab til SMTTE, dialogprofilen, LP og ICDP/RARRT i praksis.

Dine personlige kvalifikationer
 • Du har et positivt livssyn og er robust.
 • Du kan arbejde både selvstændigt og i teams.
 • Du kan samarbejde med mange børn og familier.
 • Du er løsningsorienteret i din praksis.
 • Du er rummelig, fleksibel, samarbejdsvillig, nysgerrig og stabil.
 • Du er empatisk, nærværende, engageret og ser det enkelte barn og dets kompetencer.
 • Du er rolig og kan bevare overblikket, også i stressede situationer.

Vi tilbyder
Vi er en fagligt velfunderet personalegruppe, som igennem efteruddannelse, sparring og refleksion kontinuerligt arbejder med udvikling af vores pædagogiske praksis. Vi arbejder systematisk med metoder og har faste LP- og aktionslæringsforløb. Vi har stor fokus på anerkendelse og kommunikation.

Vi er en harmonisk personalegruppe, som arbejder tæt og på tværs af grupperne. Vi har fokus på hinandens praksis og vægter et godt arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved glæde og humor.

Yderligere oplysninger
Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Du kan høre mere om stillingen, så kontakt daglig leder Anette Sofia Overby Mathiesen på mail asom@favrskov.dk eller på tlf.nr. 23 81 82 18.

Samtaler
Vi afholder samtaler, når vi har et kvalificeret ansøgerfelt.

Ansøgningsfrist: Løbende.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk