Gå til sidens indhold
Billedet viser Favrskov Kommune i en given situation. Klik for at gå til Favrskov Kommune forside.

Leder til Plejecenter Voldum

Leder til Plejecenter Voldum – Favrskov Kommunes plejecenter beliggende i Voldum

Vil du være en del af et nyt lederteam, og har du lyst til ledelse – så grib chancen nu!

Vi søger en leder til en attraktiv stilling på Plejecenter Voldum – med start snarest muligt eller fra 1. april 2023. Vi søger en leder, som brænder for at gøre en forskel for ældre borgere med helbredsmæssige udfordringer og deres familier. En leder, der kan se på tværs af fagområder, og som altid prioriterer en helhedsorienteret indsats i samarbejde med beboerne og de pårørende.

Vi har brug for en leder, der både er sundheds- og sygeplejefagligt samt demensfagligt velfunderet. Du bliver ansvarlig for at udøve synlig ledelse til de 25 medarbejdere med forskellige fagligheder. Det er dig, der skal sætte retningen og medvirke til, at ældreområdets strategi omsættes til praksis på plejecentret.

Vi udvikler løbende vores kerneopgave og kulturen på arbejdspladsen, og vi forventer, at du arbejder målrettet på, at de mål vi sætter os, bliver implementeret i hverdagen.

Om arbejdspladsen
Gennem et tillidsfuldt fællesskab med beboere og pårørende sætter vi ”det gode liv” på dagsordenen. Vi lægger vægt på beboernes selv- og medbestemmelse, medarbejdertrivsel, høj faglighed, nye initiativer, økonomisk ansvarlighed og stabil drift.

Vi udvikler løbende vores kerneopgave og kulturen på arbejdspladsen, og vi forventer, at du arbejder målrettet på, at de mål, vi sætter os, bliver implementeret i hverdagen. Vi skal det kommende år bl.a. arbejde med implementering af systematiske pårørendesamtaler, opkvalificering af medarbejderne og fortsætte udviklingen af den attraktive arbejdsplads. Når der skal implementeres nyt, så spørger vi altid os selv: Hvad betyder det for beboernes hverdag, og hvad tænker beboerne og de pårørende er det gode liv på et plejecenter?

Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang og lægger vægt på, at medarbejderne har indflydelse på både arbejdstilrettelæggelsen og udviklingen af arbejdspladsen – til gavn for arbejdsfællesskabet og dermed borgernes behov.

Du bliver en del af et dynamisk lederteam i distriktet, hvor der er mulighed for sparring på opgaverne. Hos os er der plads til både forskellighed, foranderlighed, kreativitet og effektivitet.

Vi er langt fremme på demensområdet, og er du med på holdet her, så kan du gøre en forskel, der mærkes i borgernes hverdag.

Vi lægger vægt på, at du har
  • erfaring med personaleledelse
  • sans for detaljerne og beslutningsevne, når det er nødvendigt
  • gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt
  • empati og kan udvise åbenhed, imødekommenhed og tillidsfuldhed
  • lyst og evne til at gøre en forskel for vores borgere.

Kvalifikationer
Du skal have en sundheds- eller sygeplejefaglig uddannelse og erfaring fra ældreområdet. Vi ser gerne, at du har haft ledelsesansvar i nuværende eller tidligere job. Vi tilbyder uddannelse med grundlæggende ledelsesværktøjer, såfremt du endnu ikke er startet på en diplomuddannelse i ledelse.

Yderligere information
Du kan læse mere om ansøgningsfrist, stillingens opgaver, vores forventninger til dine kvalifikationer og Favrskov Kommunes interne organisering og ansættelsesproces i job- og personprofilen her Leder af Plejecenter Voldum i Favrskov Kommune | Favrskov.dk

Hvis du har brug for en fortrolig snak om jobbet, så kontakt distriktsleder Pia Hedegaard på 40 24 00 80 / phe@favrskov.dk.

Er du interesseret i at besøge arbejdspladsen, inden du sender ansøgningen, er det muligt efter forudgående aftale. I så fald skal du sende en mail.

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via linket senest 2. februar 2023. 

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk