Gå til sidens indhold
Billedet viser Favrskov Kommune i en given situation. Klik for at gå til Favrskov Kommune forside.

Hadsten Skole søger lærer pr. 1. februar 2023 – OBS, kort frist!

Velkommen til vores fantastiske skole – især til dig, der motiveres af at udvikle de bedst mulige rammer for læring og trivsel for vores skønne børn og unge. For dig, der vil være med til at videreudvikle en skole, der er kendetegnet ved høj grad af faglighed, elevtrivsel og anerkendende relationer.

Vi søger en lærer til en fast stilling til vores mellemtrin med hovedfokus på dansk og historie – men har du tysk som linjefag, hører vi også gerne fra dig.
Vi søger først og fremmest lærere, der deler vores syn på børn og unge; vores elever gør det godt, hvis de kan, og derfor møder vi dem med nysgerrighed og respekt for deres perspektiver.

Der er kontaktlæreropgaver tilknyttet stillingen.

Derfor forventer vi, at du
  • har gode samarbejdsevner og ser teamsamarbejdet som det naturlige omdrejningspunkt i arbejdet med elevernes læring og trivsel
  • har gode almene og fagdidaktiske kompetencer samt en tydelig og veldefineret klasserumsledelse
  • vil arbejde vedholdende og målrettet på tillidsfulde relationer til både elever, kolleger og forældre, og at du derfor vægter klassefællesskabet og skole-hjemsamarbejdet højt
  • er fleksibel, robust og kan tage ansvar.

Vi tilbyder
  • en dynamisk og veldreven folkeskole, hvor du får mulighed for at præge udviklingen af skolens pædagogiske praksis
  • skønne elever, konstruktiv skolebestyrelse og en organisation præget af fleksibilitet og tillid
  • engagerede og dygtige kollegaer, der gerne vil hjælpe dig med at falde rigtig godt til her hos os og en aktiv personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter for alle ansatte.

Hadsten Skole har cirka 700 elever fordelt på to spor i 0.-6. årgang og 4-5 spor i 7.-9- årgang. Skolen har også 8 specialklasser og et 10. klassecenter med 3 klasser.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Katrine Klixbüll på tlf. 89 64 47 21 – mail kjkl@favrskov.dk eller afdelingsleder Rasmus Nørregaard på tlf. 89 64 47 40 – mail rash@favrskov.dk.

Ansættelsessamtaler afholdes den 24. januar 2023. Forventet opstart den 1. februar 2023 - 15. februar 2023.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk