Gå til sidens indhold

Dragør Kommune

Dragør Kommune

Enggården Midlertidige pladser søger engageret SOSU-assistent

Brænder du for at arbejde med den rehabiliterende tilgang til borgerne, og synes du, det er spændende at rykke på faggrænser dér, hvor det giver mening.

Vil du være med til at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor det handler om at berige hinanden for at skabe kvalitet til borgerne. Vil du være med til at give borgerne en god hverdag, og er du fagligt velfunderet? Så er dette måske jobbet til dig.

Enggården ligger i smukke omgivelser i Dragør, tæt på vand og skov, og med bus 250S lige til døren. Huset består af 104 plejeboliger, samt en afdeling med 13 midlertidige pladser. Vi er i en rivende udvikling, hvor vi ønsker at højne vores faglige kompetencer, således at vi også fremover kan leve op til de spændende opgaver, det nære sundhedsvæsen byder på. Vi går op i at have gode relationer på tværs i huset, se muligheder i stedet for begrænsninger og vi fokuserer i hverdagen på at have en anerkendende og tillidsfuld tilgang til hinanden.

Du skal være med til at skabe et miljø hvor vi taler om vores praksis, og sætter fokus på handlemuligheder og evaluering i det daglige. Ligeledes skal du være forløbsansvarlig for den enkelte borger, hvor der tages udgangspunkt i borgerens ressourcer. Du skal kunne se forskellige sammenhænge og arbejde kreativt med de udfordringer, du møder og kunne yde sygepleje på et højt og selvstændigt niveau.

Vi tilbyder jævnligt undervisning, kurser og projekter i huset, blandt andet sondeundervisning, sanseintegrationsundervisning, KOL/astma undervisning, projekt omkring ’intelligente bleer’ og meget mere. Afdelingerne understøtter desuden i hverdagen faglig sparring og vi afholder afdelingsmøder, som giver plads til både læring og refleksion.

Vi mangler  en glad kollega som vil være med til at skabe gode stunder for og med borger på vores midlertidig pladser. Afdelingen består af sygeplejersker og social og sundhedsassistenter. Vi har tæt samarbejde med husets fysioterapeut og ergoterapeuter samt demenskonsulenten, ved §140 arbejder vi tæt sammen med Tårnby kommune. Vi har et godt netværk med frivillige organisationer samt ressourcestærke pårørende, som vi vægter at skabe gode relationer til.

Vi lægger vægt på, at du

 • Er uddannet social og sundhedsassistent med autorisation
 • Erfaring fra lignende stilling
 • Gerne har erfaring med CURA eller lignende
 • Har evner til at skabe gode relationer til vores borger, pårørende og samarbejdspartnere.
 • Har lyst til at lære fra dig og samtidig ønsker at udvikle dig
 • Vil være med til at skabe et godt miljø for vores borger og vores arbejdsplads
 • Vil bidrage til faglig refleksion i dagligdagen
 • Gerne har medicinkursus.

Vi kan tilbyde

 • God løn
 • Introduktion med personlig makker, de to første uger
 • Engagerede kolleger
 • Godt kollegaskab hvor vi drager omsorg for hinanden
 • Mulighed for faglig udvikling
 • Lydhør, synlig og nærværende ledelse.

Dagvagt stillingen er på 37 t/ugl. eller færre timer efter aftale, med arbejde hver tredje weekend.

Yderligere informationer

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Områdeleder Joan Marie Aastrand-Jørgensen på telefon 53 73 03 86 eller på mail joana@dragoer.dk

Løn

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

30. november 2021.

Vi afholder løbende samtaler.

Stillingen ønskes besat snarest efter aftale.


Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem: https://www.dragoer.dk/vores-kommune/job-i-dragoer-kommune/soeg-job/

Dragør Kommune har ca. 14.000 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.000 medarbejdere. Dragør er kendt for den gamle bydel, sit levende og aktive havnemiljø med fiskerbåde og fritidssejlere, Hollænderbyen og de mange skønne naturområder langs Amagers kyst

Stillingsbetegnelse

Social- og sundhedsassistent

Ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer ugentlig

Virksomhedsoplysninger

Omsorgscenteret Enggården

Tiltrædelse

Snarest efter aftale

Ansøgningsfrist

30. november 2021

Kontaktperson

Områdeleder Joan Marie Aastrand-Jørgensen på telefon 53 73 03 86 eller på mail joana@dragoer.dk

Uddannelse

Social- og sundhedsassistent

Arbejdsområde

Pleje og omsorg