Gå til sidens indhold

Holstebro Kommune

Holstebro Kommune

Søg stillingen

Sommerferie- og weekendafløsere til Hjemmeplejen Parkvej

Jobprofil

Hvis du allerede er registreret, kan du logge på din Jobprofil. Har du ikke en Jobprofil, skal du blot udfylde ansøgningsskemaet.


Yderligere oplysninger
Stillinger inden for sundheds- og ældreområdet, socialområdet samt på dagtilbudsområdet er som udgangspunkt med ansættelse på fuldtid i aftaleperioden.Fortrinsret for handicappede
Har du et handicap, og har du på grund af dette handicap vanskeligt ved at få beskæftigelse på det almindelige arbejdsmarked, er det muligt for dig at anmode kommunen om fortrinsadgang for handicappede.

Det er Jobcentret i din hjemkommune, der afgør, om dit handicap er med til at gøre det vanskeligt for dig at få beskæftigelse på det almindelige arbejdsmarked.

Anmoder du om fortrinsadgang for handicappede, vil Holstebro Kommune, efter en eventuel ansættelsessamtale, tage kontakt til Jobcentret i din hjemkommune for drøftelse af din eventuelle ansættelse i stillingen.

Du finder yderligere information omkring ordningen lige hér:
Bekendtgørelse af lov om kompensation til handicappede i erhverv m.v.


Samtykke
Såfremt du bliver tilbudt ansættelse ved Holstebro Kommune fremsendes en lønindplacering til den forhandlingsberettigede organisation. De har muligvis behov for at kontakte dig telefonisk.


Upload af dokumenter


Vær opmærksom på at automatisk genererede mails kan lande i spam filtre.
Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse på din ansøgning inden for 24 timer, så klik her:
https://www.signatur.dk/rekrutteringssystem/faq/