Gå til sidens indhold
Billedet viser Viborg Kommune i en given situation. Klik for at gå til Viborg Kommune forside.

Søg stillingen

Social- og sundhedsassistentelever - Grundforløb 2

Jobprofil

Hvis du allerede er registreret, kan du logge på din Jobprofil. Har du ikke en Jobprofil, skal du blot udfylde ansøgningsskemaet.


Behandling af personlige oplysninger
Når vi skal behandle din ansøgning, har vi brug for at udveksle dine oplysninger med Social- og Sundhedsskolen Skive - Thisted - Viborg. Det kan vi dog kun gøre, såfremt vi har din accept til dette.


Er du under 18 år
Hvis du på ansøgningstidspunktet er under 18 år, skal dine forældre eller værge underskrive denne erklæring - klik her, som du skal vedhæfte og indsende sammen med din ansøgning.


Uddannelse


Erhvervserfaring


Ansøgning og CV


Socialpædagogisk støtte under uddannelsen
Du har mulighed for at få ekstra støtte for at kunne gennemføre uddannelsen på lige fod med andre elever, hvis du har udfordringer i forhold til at læse - skrive - regne - se eller høre.

Læs mere her.


Praktiske oplysninger
Mulighed for voksenelevløn under uddannelsen.

Er du fyldt 25 år inden uddannelsens start og kan dokumentere mindst 1 års relevant, fuld beskæftigelse indenfor de seneste 4 år, kan du søge voksenelevløn til uddannelsen.

Dokumentation for beskæftigelse vedhæftes under "Erhvervserfaring"-afsnittet.


Yderligere oplysninger
Har du et handicap, og har du på grund af dette handicap vanskeligt ved at få beskæftigelse på det almindelige arbejdsmarked, er det muligt for dig at anmode kommunen om fortrinsadgang for handicappede.

Det er Jobcentret i din hjemkommune, der afgør, om dit handicap er med til at gøre det vanskeligt for dig at få beskæftigelse på det almindelige arbejdsmarked.

Anmoder du om fortrinsadgang for handicappede, vil Viborg Kommune, efter en eventuel ansættelsessamtale, tage kontakt til Jobcentret i din hjemkommune for drøftelse af din eventuelle ansættelse i stillingen.

Jf. Bekendtgørelsen om kompensation til personer med handicap i erhverv, nr. 727 af 07/07/2009.


Vær opmærksom på at automatisk genererede mails kan lande i spam filtre.
Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse på din ansøgning inden for 24 timer, så klik her:
https://www.signatur.dk/rekrutteringssystem/faq/